Име на филма и година: 9 Souls - 2003
Актьорски състав: Рюхей Мацуда, Онимару, Кийохику Шибукава, Асами Имаджуки, Йошио Харада, Маме Ямада, Мисаки Ито, Коджи Чихара и др.
Режисьор: Тошиаки Тойода
Жанр: Драма
Език: Японски
Времева продължителност: 120 минути
Инфо: 9 души избягват от затвора. Някои от тях имат точно определени цели, други просто действат спонтанно. Всеки от тях носи със себе си товар от тежки спомени. Затворниците открадват микробус и се запътват към началното училище близо до връх Фуджи, за да вземат пари, които са били скрити там. Когато стигат, обаче, парите вече ги няма. Въпреки това, те продължават пътешествието си и един по един се отделят от групата и решават да погледнат към миналото си. До къде ли ще ги доведат решенията им?
Лично мнение: Много въздействащ филм. Препоръчвам го на всеки, на който му се гледа сериозен и смислен филм. В началото има доста моменти на хумор, но към края филма става доста тежък (поне според мен). Също така мисля, че филма осъжда някои от пороците на модерното общество (и то не в лицето на затворниците).
Линк за сваляне: mininova torrent
Пиърите са много малко, съжалявам, за което. Аз успях да го изтегля обаче малко по малко филма и определено не съжалявах за чакането. Ако намеря торент с повече сийдъри веднага давам линк.
isohunt torrent - абсолютно същия торент, но тук май има още няколко лийчъра.
ukio написа:
Директен линк благодарение на ukio.
Субтитри: В торента. Също така втория и третия файл от линковете на ukio.
9 Souls Trailer