|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Zettai Kareshi/Absolute Boyfriend [J-LiveAction Drama] Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 12:45 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Ъм, не видях някой да споменава за това нещо, а то, според мен, трябва да се почете, най-малкото, защото манга на Ватасе Юу, досега не е 'оживявала' , а това си е събитие Добре де, може и да не е точно събитие, но все пак заслужава да си има темичка Понеже няма още шотчета в официалния сайт, и не знам как точно ще изглеждат нашите, се опитах да ги направя максимално до оригинала! (Вероятно ще иглеждат доста по-добре, като знам какви бишита са избрали за главните роли ^_~)Title: 絶対彼氏 (Zettai Kareshi/Absolute Boyfriend) - based on manga series by Watase Yuu ^^ Time: Tuesday 9pm Starting Date: 8 April 2008 Cast: Hayami Mokomichi as Tenjo Night, Aibu Saki as Izawa Riiko, Mizushima Hiro <3 as Asamoto Soshi Official website: http://wwwz.fujitv.co.jp/ZK/index.htmlТрябва да отбележа, че са променили малко действието -- вместо в училището, събитията ще се разиграват в офиса, т.е. от high school student, Риико ще се превърне в офис-дама (OL), което мен ме удовлетворява ( по лични причини :p). Та така, предполагам, доста от вас са чели мангата, та ...някой да се радва, колкото мен ? ^^;; Links: 01. Zettai Kareshi 01[SARS] - thx to zdzdz!! ^^ 02. Zettai Kareshi 02[SARS] - thx to elyon!! ^^ 03. Zettai Kareshi 03[SARS] - thx to gal_ps!! ^^ 04. Zettai Kareshi 04[SARS] - thx to zdzdz!! ^^ 05. Zettai Kareshi 05[SARS] - thx to zdzdz!! ^^ 06. Zettai Kareshi 06[SARS] - thx to zdzdz!! ^^ 07. Zettai Kareshi 07[SARS] - thx to zdzdz!! ^^ 08. Zettai Kareshi 08[SARS] - thx to zdzdz!! ^^ 09. Zettai Kareshi 09[SARS] - thx to zdzdz!! ^^ 10. Zettai Kareshi 10[SARS] - thx to Seva!! ^^ 11. Zettai Kareshi 11[SARS] - thx to Seva!! ^^ Ayaka - Okaeri http://4storing.com/jna4s/661240a9dcf8d ... de849.html thx to ukio!! ^^ Zettai Kareshi OSTthx to Seva!! ^^ >MANGA< Info | Online| Download
Последна промяна zdzdz на Сря Яну 12, 2011 8:11 pm, променена общо 4 пъти |
Reason: Добавих линковете в първия пост. |
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 08, 2008 1:24 am |
ukio |
|
|
|
Аз четох за драмата, но сякаш все още няма много информация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 12:10 pm |
|
Green Sodapop |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 09, 2008 11:49 am Мнения: 84 Местоположение: София
|
Някой беше казал "This has Hiro in it and I'm basically Hiro's bitch, so I'm watching this." и мисля, че ще се съглася с него. Имам ужасния навик да гледам неща само заради актьорите, които играят... а с Хиро е кофти, защото Хиро все има един такъъъъв избор с дорамите, който ме кара да кълна и псувам главните героини. Не съм чела мангата, да си кажа, но, както споменах, сигурно ще го гледам. Ако не заради Хиро, то поне заради другия другар (Каджи), който... има ли имформация дали ще играе постоянен герой или ще е само епизодична роля? Нвм...
*изказа се човекът, който е чел десет манги на кръст и е гледам десет анимета...*
_________________ Life is what you see in the mirror. It's neither real, nor unreal.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zettai Kareshi live-action drama (coming soon!) Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 8:55 pm |
|
Aerith |
|
|
|
Aerith написа: ...Вероятно ще иглеждат доста по-добре, като знам какви бишита са избрали за главните роли ....
Голяма грешка! След като изгледах CM-а, и видях как ще изглеждат нашите в действителност ---- ужас!!! Щях да се радвам страшно много, ако изглеждаха така, както ги представих по-горе...но не...те изглеждат...ами, меко казано - ЗЛЕ! Единственият, който се доближава минимално до ролята си е Хаями/Найт, който е ОК. Айбу Саки изглежда направо смешно тъпо, а Соуши без очила просто не е Соуши (сори Хиро, много си те обичам (и уважавам), но ти просто не ми наподобяваш на Соуши /който обожавах в мангата, да му се и -_-/!)
Жалко, но първото ми впечатление ми развали настроенито за дни напред...което не исках да става...нямаше да ми е толкова криво, ако беше някаква тайванска, корейска, китайска или каквато и да е друга драма, с друго име, макар и със същия сюжет ...но да чувам Zettai Kareshi, а да виждам някакви непознати лица ...ами никак не се връзва...
Линк за CM-a (ако случайно някой не го е гледал още) -->> http://jp.youtube.com/watch?v=dhJeGEDRHKg
Е, кажете, какво мислите ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 7:34 pm |
|
Aerith |
|
|
|
Awww, zdzdz, тъкмо за него си мислех днес, че ми се гледаше и се вайках как не ми се сваля от торенти 100 години и 10 века
Брависимо за труда! ^.^
ПП: Веднага оправям темата и прибавям линка! ^^
ПП2: Айде бе хора, кажете нещо, коментирайте ...нещо разделът запустя ..само линкове, линкове, пък никой не иска 2 думи да каже за това, което гледа >.<
ПП3: Онова по-горе ...ъм...zettai не съм го писала аз! Zettai!
(Може и доста да са чалнали извън мангата, но пък първи еп. ми беше доста забавен ...може би защото видях някои познати лица, заради които си заслужава да му дам шанс на филмчето, нищо че ролите им са сууупер миниатюрни XD)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 9:01 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Гледам заглавието .. "Absolute boyfriend" това ми е мнооого познато, отварям темата, а тая манга ми е мноооого позната. И се сетих за какво става въпрос.
Мангата беше много сладка. Сега гледах първи епизод. Еми получило се е добре. Хареса ми ^^
Night e адския, много е симпатичен един такъв /тотално се абстрахирам от мангата, защото не помня кой знае какво от нея XD/, малко е скован, нооо преживява се XD. Aми още в началото като беше облякъл нейните дрехи /предполагам, че бяха нейни?/ беше много зле. Бях на пода XD. A като каже "Let's have sex" с някаква 20сет каратова усмивка и те заковава. Много сладък, много~
От друга страна, Hiro e велик
Колкото до Riiko .. по ми харесва с дълга коса~
A oще в началото като и се представяше Namikiri и й подаде визитка с думите "Do you want to try a change in your life" ми заприлича на рекламата на Вивател май беше .. нз XD .. или на няква банка. Много зле.
Ами "приятелката" й явно ще се окаже няква лисица.. е трябва да имаме и черна овца. Сигурно ще се завърти около Night. Тя нали си каза че иска чуждото XD
Сетих се че в мангата Riiko беше още в училище. Щеше да се получи добре, ако беше school драма. Но и така радва. Определено ще се изгледа ^^
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2008 11:39 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
И аз тъй смятам. Сладка драмичка се очерава, но пък тайничко се и надявам с попроменения сюжет да има и малко по-различен край Бе даже и само заради бишитата ще си го гледкам (особено заради едното )
Almateria написа: A oще в началото като и се представяше Namikiri и й подаде визитка с думите "Do you want to try a change in your life" ми заприлича на рекламата на Вивател май беше .. нз XD .. или на няква банка. Аз пък докато гледах как Night търчи с пастичките и си викам: "Бе т`ва си е чиста реклама на Runners!" Бтв, Almateria написа: Гледам заглавието .. "Absolute boyfriend" това ми е мнооого познато, отварям темата, а тая манга ми е мноооого позната. И се сетих за какво става въпрос.
Бях в същото положение пък я четох преди дв-три месеца
ЕДИТ: Zettai Kareshi 02[SARS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 29, 2008 11:15 pm |
|
Aerith |
|
|
|
Atashi Naito kaimasu~!
Уааа, много си е сладинко сериалчето, хаха! Започва вече истинската надпревара ...щом и аз чак вече взех се чудя ...Хаями или Хиро ...Хиро или Хаями ... харесвам повече
ПП: Обаче, тая, Мика не знам си к'ва е голяма ^%@&#^@)$9! А пък не знам защо, но Рийко като ги направи тия ми ти физиономии, все едно гледам Нодаме-чан (ака Уено Юри) ...като две капки вода са, направо 0.о'
ПП2: Huh, само 3ма-4рима ли го гледаме ? Чак да не повярваш!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|