|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 25, 2006 1:38 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Сугой мерси Aerith
Спойлер
Историята е по-различна от тази в мангата Наоми затри приятелката на Райто (не Миса) а тази дето беше с него в автобуса
Нещо ново около вторият филм
около историята и датата на излизането
Последна промяна crazy_little_crow на Съб Ное 25, 2006 1:44 am, променена общо 2 пъти
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 25, 2006 1:39 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Същият е, обаче моля, скрий тая информация, че си е ЧИСТ спойлер за края !!!!
И ти ли RAW версията си гледала, аз не можах се сдържа и си я дръпнах преди време ...обаче не е истина как всичко си разбрах, даже сега като прегледах субтитрите и чак си се радвам на постижението...
Иначе вторият филм излезна на 3ти Ноември. Малко преди да излезне по кината в официалния сайт имаше разни кампании : How to watch ...аз изгледах около 20ина минутки от него и мога да кажа, че е по-добър от първия. Даже знам (е, горе~долу) как ще завърши *защото завършва по доста по-различен начин от мангата*, ама няма да кажа
Чакаме всеки момент да се появи RAW версията ...иначе Nya!Fansubs ще го release-нат и него, когато излезне DVDто. Това е, което знам ^^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 2:19 am |
|
Felagund |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
още не съм гледал анимето ама мисля да го гледам
та кажете кое е по-добре да гледам първо - анимето или филма
въпрки че анимето е онгоинг
просто мнение искам
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 10:05 am |
|
Recca |
|
|
|
Felagund написа: още не съм гледал анимето ама мисля да го гледам та кажете кое е по-добре да гледам първо - анимето или филма въпрки че анимето е онгоинг просто мнение искам
ъхъм и аз тва да питам...щото не сам чел мангата и ся ъъъ...анимето е он-гоуйнг...тъ ако общите моменти са твърде много...тъ да го отложа филма
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 1:10 pm |
|
Orochimaru_sama |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Все още ми предстои внимателното гледане на филма,но от това което видях не останах с особено добро впечатление.
На Рюук много му личи че е CGI,това беше първото което ми се наби на очи.После актьорите.Ок,Райто не прилича много на оригинала,но пък си изглежда добре и така.L беше много зле,адски вдървен през целия филм,всичките му жестове бяха супер статични - почесването по крака,"Bang,Bang"-а,който спретна на ченгетата в хотела,сцената накрая когато си хапваше чипс,плачевно просто
Не ми беше хрумвало че на човек му е нужен само един пакет чипс за да преиграе толкова
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 9:54 pm |
|
PNS666 |
|
|
|
Orochimaru_sama написа: L беше много зле,адски вдървен през целия филм,всичките му жестове бяха супер статични - почесването по крака,"Bang,Bang"-а,който спретна на ченгетата в хотела,сцената накрая когато си хапваше чипс,плачевно просто Не ми беше хрумвало че на човек му е нужен само един пакет чипс за да преиграе толкова
Аз пък викам че L актьора си го е изиграл идеално , жестовете докато яде ( а това е много често както видях ) са точно като в мангата , направо едно към едно .
Ryuk може да е CGI ама е едно към едно с образа от мангата , което е плюс за феновете ( не ти требе да се чудиш де е двуметровий пънко с ей такава усмивка дето яде само ябълки )
С надежда чакам и продължението ( лъжа , не е с надежда а с успокоителни )
_________________ Внимание, сами решавате дали ще щракнете този линк и ще ми помогнете за онлайн играта http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=17227
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 6:43 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
kujiro написа: Хубав филм ,само някой да обясни защо оня гримирания се тъпчеше със сладки постоянно ? А , и къде да търсим втората част ? хах и аз това не можах да разбера много ми стана смешно някви пасти като ги направи на шиш
втората част мисля че май не е излязла или нямаше raw не съм сигорен
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|