*Това е една драма която трябва да се гледа. Не съм гледал скоро такава и не знам заради това ли ама наистина ме разчувства . А песента на Мика Накашима абсолютно си пасва с драмата.*
.::LIFE::.
Заглавие: ライフ Заглавие (ромаджи):LIFE Формат:Renzoku Жанр:School drama Епизоди:11 Телевизии:Fuji TV Период на излъчване:2007-Jun-30 to 2007-Sept-15 (ep5 Aug-4) Ден на излъчване:Saturday 23:00 Музика:LIFE by Nakashima Mika
Участват: Kitano Kii as Shiiba Ayumu Fukuda Saki as Anzai Manami Hosoda Yoshihiko as Sako Katsumi Seki Megumi as Hatori Miki Sakai Miki as Hiraoka Masako Seto Asaka as Toda Wakae Maya Miki as Shiiba Fumiko Hoshii Nanase as Hirose Nodoka Osawa Akane as Shinozuka Yuko Katsumura Masanobu as Sako Toshikatsu Nakamura Tomoya as Kano Akira Suenaga Haruka as Iwamoto Midori Ono Takehiko as Anzai Daijiro Hojo Takahiro as Sonoda Yuuki
Awards: 54th Television Drama Academy Awards: Best Director - Tanimura Masaki 54th Television Drama Academy Awards: Best Supporting Actress - Fukuda Saki
Резюме: Адаптирана от мангата на Keiko Suenobu, тази драма показва тъмните страни на училищния живот. Главната история е съсредоточена върху тормоза в училище, но освен това се набляга и на самонараняването, самоубийството и изнасилването. Kitano Kii в ролята на Ayumu Shiiba е ученичка тормозена от група съученици водени от бившата й приятелка Manami Anzai (Fukuda Saki).
Добре как да не ви обича човек после кажете ми ^^
Търсех си J-drama подчертавам J и то school ^^
Ааа велико ^^
Сега свалям парви еп и ще се гледа после ^^ *nod*nod*
уоу незнаех че още някои я гледа мислех че сам единствен както и да е радвам се че има и други защото драмката наистина е много добра
аз всеее още си чакам субовете и сам смао до 4-тиа еп стигнал но още от парвия се разбира що за качествено сериалче е...
казах ли че обожавам оня психопат ?
Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 1:38 pm
zdzdz
Модератор
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
а между другото,кога се очаква да излязат и субтитрите за другите серии?просто вече нямам търпение.и не знам по каква причина мнението ми е направено на спойлер.
_________________ And the dreams of yesterday
Wait for tomorrow
At the end of time
The dreams of yesterday
Wait for tomorrow
At the gates of Volterra
Заглавие:
Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 1:54 pm
AccJoRo
Еxxx,тези училищни драми са си цял тайфун от емоции,че дори типични Байганьовски индивиди могат да се трогнат(ако не са на 2 кила ракия, разбира се).Не съм гледал сериала още но предполагам, че ще ми разкъса и последният конец разум.Две неща ме спират да го гледам, едното е че не е "субнат" докрай,а другото съм го описал малко по горе...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 54 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения