Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Garo 2: Makai Senki [J-drama, tokusatsu]
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 2:56 pm 

Изображение
Garo 2: Makai Senki
Алтернативни преводи: Fanged Wolf, Golden Knight Garo
Година: October 6, 2011 - март 2012
Държава: Япония
Телевизия: TV Tokyo
Епизоди: 24 (всеки по 24 мин.)
Субтитри: английски, вградени
Жанр: токусацу (този формат включва истории за супергерои, в които има специални ефекти)
Участват: Рюсей Кониши, Мика Хиджии, Рей Фуджита, Масаки Кюмото, Шома Ямамото, Ясуе Сато, Мари Мацуяма, Юкиджиро Хотаро
Wiki - http://en.wikipedia.org/wiki/Garo:_Makai_Senki

Резюме
Кога Саеджима (Рюсей Кониши) е поставен в патова ситуация, когато един от свещениците на Обществото на рицарите се опълчва срещу водещата сила, Сената, за да промени властващото статукво. Откривайки трупа на демоничен хорър, той решава да го използва, за да получи сила от него и по този начин да отнеме първостепенната роля на рицарите при защитата на човечеството.
Приключенията на Кога продължават, но този път борбата е и за собствения му живот, тъй като още в началната серия той получава Печата на унищожението. Единствената му надежда е да получи подкрепа от страна на останалите рицари, сред които най-силен е Рей Сузумура.
Началният епизод не започна много добре и не разкри почти нищо съществено, ала крят му подсказа, че нататък ще става интересно. Не очаквах продължението да е перфектно, но се надявах да са измислили нещо за тези 6г. пауза. Следващите истории станаха доста провокативни, и за мисленето и за сетивата и сериите тръгнаха в неподозирана посока, особено след втория сегмент.
Продължението логично беше включило ново лице в състава. Лео (в ролята Озуно Накамура) . Това е дебют със сериозна роля за него и според мен, се справя впечатляващо! Имаше такова излъчване на екрана, че понякога много ми напомняше за Шиндо Гаку.
Гостуващите артисти засилиха интереса ми и подплътиха историите с допълнителна сила. В еп. 3, който беше представен в стил Liar game, видяхме Кенго Оокучи. По-късно на екрана се появи едно позабравено лице - това на Хасей Такано. Кенджи Мацуда за пореден път беше включен в токусацу. След участието му в Кива, тук изпълняваше роля на рицар.

Макай хоши Лео - свещеник, носещ на рамото си кутия с необикновени приспособления. Страшно ми допадна това творение. Наподобяваше на вързопа на главния герой от анимето Мононоке.
Изображение

Link - http://www.tvnihon.com/tracker/browse.p ... =43&page=2

Профил  

Заглавие: Re: Link: Garo 2: Makai Senki [J-drama, tokusatsu]
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 7:32 am 
Аватар

Изглежда интересно. А и Рюсей има доста хубав костюм. Въобще белият и черният костюм ми харесаха. Макар че тези брони които си слагат нещо не ми допадат. Все пак ще го видя сериалчето. :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]