|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 11:56 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
limon4elo написа: ОТ ДРУГА СТРАНА - АЙДЕ ДА ПРАВИМ ФЕН КЛУБ НА ОГУРИ ШУН!!!! РУИ ПРОСТО Е СУУУПЕР И Е ВИСООООК И С ТАЯ ПРИЧЕСКА - 100 ТОНА ЛАК ЗА КОСА Обаче ми е любимец.
ВЪТРЕ СЪМ!!! А току-що прегледах темата за HanaKimi (колкото да видя до коя серия е че да знам като свърши да го гледам) и попаднах на тази снимка Вярно, доста по-различен е (според мен - по-готин), и направо не можах да се отлепя от нея *хвърля нов замечтан поглед на въпросната снимка и въздиша замечтано* Не, определено искам вътре в клуба Така ме хваща яд че не е главният актьор...
За МатсуДжун съм напълно съгласна Доста бях чувала за него - повечето, честно казано, си беше чисто оплюване, ма това е първия сериал, който гледам с него, така че все още не мога да изкажа "компетентно" мнение. Ма засега не ме радва особено
За качването не се притеснявай, навсякъде ме устройва (без MegaUpload, за където вече има линкове, и RapidShare, който никога не ми е давал да свалям )
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 10:56 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Такааа, аз още вчера изядох петте серийки и съм страшно доволна от сериала Много е як, а на края на втората серия направо умрях от смях (и от кеф ест. ). Стигнах до извода, че МатсуДжун с плетена шапка най го харесвам Не знаех, че толкова много държа на косата ама какво да се прави...
За другите серии... Линковете за MegaUpload са за 118 мегабайтови варианти на сериите в rmvb формат, а, честно казано, предпочитам да карам на висококачествената версия За торента не очаквах да има сийдове, но бях изненадана - имаше няколко. Скоростта на сваляне обаче е направо плачевна - най-високата до момента беше към 9-10кВ Така че... ъммм... много нахално ще помоля limon4elo, която се захвана да качва сериите, да ъплоудне останалите някъде пък аз ще се оправям
ПП: Сори за двойния пост, ама ако бях едитнала предния щеше да се получи цял роман
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 11:57 pm |
|
limon4elo |
|
|
|
Така така...значи ето как седят нещат. В дата няма как да ъплоудна, освен ако не искаш да подменя старите серии с новите, ама ми се щеше някъде да си седят така за по-дълго време, макар че не знам дали остана човек в тоя раздел дето да не го е гледал вече, ама който не го е гледал то е било по някаква причина, нещо такова.
Това за което се сетих е - цепя серията на 2-3 части и качвам някъде другаде, щото от 2 дни качвам в гигасайз и накрая ми изкарва един хубав линк, даже го бях постнала ама добре че си проверявам всичко и се оказа че бил повреден....и файла бил изтрит. Качих го после още няколко пъти, просто се повтори и то по много тъп начин. Та така, който там още искаше да го гледа дали го е свалил, защото другия вариант е да трия сегашните серии и на тяхно място качвам новите. Това поне става супер бързо. Та елион, кажи как предпочиташ.
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 12:41 am |
|
elyon |
|
|
|
Значи, ако си гледам личния интерес много ясно, че ще кажа в датата. Само че тъй като не съм единствената, която искаше нови линкове, просто няма да е честно спрямо haname. Ако тя ги е свалила няма никакъв проблем
За другия вариант с разбитите на части серии... Еми досега не съм сваляла на части и после да съединявам, но тъй или иначе някога ще ми се наложи, така че може и така да направиш. Само на сайта, където го качваш, да няма някакво ограничение за сваляне на ден щото тогава ще е истинска мъка Така в първия пост старите линкове ще могат да бъдат сменени с работещи и няма да се налага повторно качване докато не решиш да затриеш първите серии и да качиш нещо друго
Btw докато гледах вчера осъзнах, че и Sohjiroh (Matsuda Shota)е голям сладур На едно място ръцете му просто ме хипнотизираха - едни такива с дълги пръсти и силни... Нещо май по много взех да се увличам, а? Акира обаче не мога да го гледам >.>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 10:40 pm |
|
limon4elo |
|
|
|
На Акира наистина нещо му куца, до края просто не му свикнах с физиономията....има на някои места, дето излиза добре, ама представям си с какво нагласяне е било...Иначе Соуджироу и на мен ми хареса, симпатичен и с тая чайна церемония
Едит: 6th EPISODE and more to come!!!!!!
part 1/ part 2/ part3
7th EPISODE!!!!!!!!!!!!
part1/ part2/expect part 3
Съединяваш с: HJ Split
Вместо да правиш 2 последователни поста, ползвай "едит" бутона! caprice06
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 5:46 pm |
|
elyon |
|
|
|
Най-сетне го догледах! За мен лично последните две серии бяха нещо като реванш за цялата тая драма в... ами... драмата Като Тода Ерика се появи, първата ми реакция беше: "Канзаки Наооо! Луканкатааа!" (който не разбира какво имах предвид да погледне темата за LIAR GAME ) Толкова хубаво ми стана накрая като Domyouji предлагаше брак на Tsukushi пред всички и като майката трябваше да я приеме Жалко, че Sohjiroh така и не обърна по-голямо внимание на Юки (въпреки че все още виждам общото им бъдеще ) Въобще драмичката си беше супер!
И не само че свикнах с физиономията на МатсуДжун, но и на моменти ми е адски симпатичен ops: Със сигурност обаче с по-дълга коса повече ми харесва (като се замисля Матсуда Шота също... хммм )
Btw, не знам дали знаете, но тъй като по-рано в темата не беше споменато, ще кажа сега. Ще има и продължение на Hana Yori Dango, което всъщност ще бъде и финалът на историята - филм Идея нямам какво точно ще стане (надявам се да има сватба ), но филма ще излезе по някое време през 2008. Ако някой има повече инфо да казва!
И последно - някой може ли да качи OST-а, както и спешълите от първия пост наново? Линковете са умрели, а така ми се гледат...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 8:53 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Другият вариант са торентите на d-addicts, аз от там съм теглила, но не знам какъв е сийдът
Бтв, при теб не минава ли номерът със спирането на нета за 15-20сек., колкото да ти се смени IP-то? Аз така заобикалям лимитите^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 3:24 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Изобщо не съм се занимавал с IRC и днес се научих как да тегля. Това пак е директен даунлоад но през чат клиент. Скоростта е висока и всеки епизод го има на по няколко слота.
Sars-Fansubs написа: #10 [80x] (File Size: 1.0G) Hana Yori Dango 2 Returns #1v2 #11 [75x] (File Size: 699M) Hana Yori Dango 2 Returns #2 #12 [78x] (File Size: 700M) Hana Yori Dango 2 Returns #3 #13 [78x] (File Size: 699M) Hana Yori Dango 2 Returns #4 #14 [79x] (File Size: 699M) Hana Yori Dango 2 Returns #5 #15 [87x] (File Size: 700M) Hana Yori Dango 2 Returns #6 #16 [84x] (File Size: 700M) Hana Yori Dango 2 Returns #7 #17 [87x] (File Size: 700M) Hana Yori Dango 2 Returns #8 #18 [78x] (File Size: 700M) Hana Yori Dango 2 Returns #9 #19 [71x] (File Size: 700M) Hana Yori Dango 2 Returns #10 #20 [80x] (File Size: 701M) Hana Yori Dango 2 Returns #11 Finale
->[SARS]Kousoku (Fast bot USA Hosted)
Join us on irc: #sars-fansubs on irc.rizon.net
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 4:58 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
elyon написа: [ Tokyo Friend Park II] (2006.12.25) Hana Yori Dango Returns случайно има ли субтитри? Защото в първия пост не видях форума на д-аддиктс написа: hey guys!! i'm currently watching TFP wit hanadan cast with subs on youtube.. it's from punkroxta.. but u have to be a friend to watch it coz it's private... in the meantime to be a friend, u guys can read the tranlations on lily at jland word press site... but note that all the subs n translation are not finished yet, it's just the first few part....ganbatte, enjoy!!!! Иначе, ето някакво обяснение на част от нещата: Цитат: Цитат: Thanx 2 everyone who continue seeding it... i finished.. i'll continue seeding it as well btw, anyone know japanese here? can u tell me what was the 2nd question to inoue mao in the Body and Brain round? i only heard Disneyland sumting sumthing..... did she go to disneyland or work there? She didn't work in Disneyland, just liked going there. Basically, the host asked Mao if she likes Disneyland, and she answered that that's untrue (following MatsuJun's lead, I'm sure). Then the host said the guests are lying now (in jest). Mao then admitted that she loves going to Disneyland, and when asked with whom she went, her answer was with the staff (presumably the HanaDan crew) and with friends. Her question was to name 5 attractions that can be found in Disneyland Tokyo, but I can't remember if she was asked to name rollercoasters, any fast-paced rides or just any old attractions. There you go. (MAY CONTAIN SPOILERS FOR THOSE WHO HAVE YET TO WATCH OR THOSE WHO DO NOT UNDERSTAND JAPANESE) In any case, they were indeed impressive - they only failed to clear one game. I haven't seen all of TFP shows, but I have never seen guests perform this well. Oguri Shun was especially good. Some of my fav moments: How sporting MatsuJun was when everyone teased him for being the only one to fail at the Wall Crash, and Mao was patting him on the shoulder, telling him that it's okay. That Oguri apparently liked J-oldies just like me! I mean, you'd think that he's only into modern music, yeah? And he listens to Misora Hibari and Kayama Yuzo! And his answers when asked to name the 5 titles included in Misora Hibari's Special Best Album also happened to be my top fav songs of hers, esp. Kawa No Nagare No Youni and Yawara!! (Yes, am willing to see coincidence in anything when it comes to Ogurin.) I seriously love Body & Brains games. MatsuJun loves shoujo manga? Sho-tan owns a Kawasaki bike (Hey! I had one too!) and watches MotoGP? Btw, I thought Raikkonen drives in F1? *snickers evilly* Much love! And that part when Ton-Ton told us that he made gyoza and nikuman for the staff during the filming of HYD1 and Ogurin admitted to having some but then MatsuJun said he never had any... Kyaa! *fangirls* Gotta love a guy who cooks (and looks like Ton-Ton, to boot!). The Fool On The Hill? One of the funniest game evah! On a side note, I heard some people used to compare them to the other F4, and one main argument was that the other F4 is in an actual group i.e. they seem more realistic as F4. But when you watch this TFP and witness how well this F4 interact with each other, during a two-hour game show no less, you start to wonder: Hey, just because they don't sing in a group or do something in a group outside of filming, doesn't mean they don't have chemistry. And they really do have it. Lots of it. Best example was when they were playing the game they didn't clear, and everyone good-naturedly apologised for screwing up hence they lost their chance at the Paris Disneyland Grand Slam. That was so cool. И още: Цитат: Цитат: i also think mao-chan n d boys have great chemistry 2gether... i luv HYD... i love the stopper bridge( not sure if its d corect word though), becoz mao-chan kept messing up and d boys were teasing her n everything... (i cant believe i can say this although i dont know japanese at all).. but u know what they say, action speaks louder than words... hehe Yeah, the game they didn't clear. Funny name. Stopper Curbridge or something like that. And well, for what it's worth, MatsuJun especially acknowledged the fact that Mao did very well starting the curbridge game. That's why for the last try, they were trying to figure out whether she should go first or second. It's when the blocks travel fast that she'd have a problem. But Ton-Ton and Sho-tan did pretty well in that particular challenge, considering. Ogurin was way to funny with his "Un! Un!" thing. Fell of chairs laughing at that one.
И туй то
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|