|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 11:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 5:14 am |
|
natt89 |
|
|
|
kaik написа: незнам ,на мен ми харесва пък актрисата ,не играе лошо ,забавно е незнам защо на повечето не им харесва ,аз откакто я гледах в този сериал ми стана симпатична иначе си признавам в Goong S не ми хареса особенно но тук като я гледам и мн ме кефи иначе Jeremi е страхотен много е сладък но аз наи много си харесвам ^^ Hwan Tae Kyung ,а Kang Shi Woo ми напомня на Ji Hoо незнам за друдите но този сериал за сега мн ми харесва само да не сложат някои тъжен край че... както и да е препорачвам го хахаха, и аз мисля същото ма на 100% Изгледах го целия филм и мнооого ме изкефи!! Препоръчвам го на всички! Актрисата е голяма симпатяга, също и главния актьор ми хареса много (напомни ми на принца от Хонг Гил Донг с тоя черен молив на очите)! Един от няколкото ми най-любими актьори! А цялата история с брата беше логически занамерена...имаше доста безсмислици, но поне бяха смешни...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Сря Дек 30, 2009 7:14 am |
|
Megera |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
natt89 написа: (напомни ми на принца от Хонг Гил Донг с тоя черен молив на очите) Ама той актьорът е същият, който играеше принца в Хонг Гил Донг. Иначе с черния молив около очите е муцка. Хонг Гил Донг само заради него го гледах до края. xD Иначе сериалката и аз най-накрая си я догледах и е много сладурска. Не бях очаквала корейците да направят нещо толкова добро скоро, след като се разочаровах от последните няколко драми, които бях почнала.
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Пет Мар 05, 2010 11:46 pm |
|
raistlin |
|
|
|
Господ давал, давал ... Събрал в един сериал все красиви актьори ... И сериала станал - A.N.GELL. Гън Сок, не се намира определение. Много беше забавен ... А Прасозаека разбиваше представите за плюшената играчка .. Заслужава си! А песента Without a Word е също много хубава.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|