Дата и час: Вто Фев 25, 2025 8:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: Gokusen 1-3 [J-drama / movie]
МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 8:13 pm 

http://www.zamunda.net/browse.php?searc ... incldead=1 - трите сезона с бг превод са качени в Замунда

Профил  

Заглавие: Re: Link: Gokusen 1-3 [J-drama / movie]
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2014 3:07 am 
Аватар

Малко късно за тази тема, но да споделя. За жалост само сезон 1 ставаше за нещо, понеже всички други бяха копие на него. Учителката постоянно набива по 10+ човека и спасява учениците си. Няма да видите една тяхна победа и в трите сезона. Тя влиза с гръм и трясък и ги счупва от бой и всички бягат. Голяма грешка с това клише направиха. Главна е - да, но 2-3 пъти да го направи, па то е постоянно. 3-те сезона се водят различни истории, но всичко е почти еднакво като с първия сезон - училището, класа, та май и някои от учениците, но с различни прически. Накрая то ти писва да гледаш едни и същи сцени, а това имаше голям потенциал и с нетърпение исках да пусна 2-ри сезон, но на-най за очакванията ми, както и за 3-ти. Не пречи да ги изгледате, но може да си играете с копчето за превъртане доста. Нужно е да се знае това, за да не останете само с очакванията като мен.

Влезни в реалността, за да усетиш наистина анимето, вместо да му правиш сценарии в главата си. Да си аниме фантазьор си има своите години, а когато започнеш да ги гледаш от класическата, красива и научна страна, тогава може да ме поучаваш относно тях!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]