|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 24, 2008 6:21 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
За съжаление, това е патент на корейските сериали, поне на "веселите". Не знам защо след като в първата половина от сериите те спукват от смях, после решават, че трябва да те депресират Но накрая все пак ти връщат близалката Бих казала, че в това отношение "Coffee Prince" (със същата актриса в главната роля) отбелязва напредък. Имаше весели моменти дори и по-драматичните епизоди.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 11:53 am |
|
leegalize_it |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 31, 2008 9:20 am Мнения: 338 Местоположение: Варна
|
caprice06 написа: За съжаление, това е патент на корейските сериали, поне на "веселите". Не знам защо след като в първата половина от сериите те спукват от смях, после решават, че трябва да те депресират Но накрая все пак ти връщат близалката Бих казала, че в това отношение "Coffee Prince" (със същата актриса в главната роля) отбелязва напредък. Имаше весели моменти дори и по-драматичните епизоди.
съгласен съм има го тоя момент но пък и това си има своя чар... изгледах го сега този(страшно мн ми хареса) и почвам кофи принца надявам се и той да ми хареса въпреки че аз до сега не съм гледал к-драма която да не ми е харесала... а някой знае ли нещо за 2ри сезон ... във спешъла се споменава за 2ри сезон февруари 2007 ама в д-аддиктс няма такова чудо има някво Гоонг С ама то е някво друго.. ако някой знае нещо по въпроса да сподели ще съм благодарен
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 23, 2008 10:55 pm |
rosarosi |
|
|
|
някой да знае откъде може да се изтегли филма Love Strategy с Kim Jung Hoon( принц Юл ) ??
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 16, 2008 10:35 pm |
ukio |
|
|
|
Честит рожден ден на принц Shin!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 20, 2008 11:17 pm |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Мне~ И ако това означава че няма да можеш да го гледаш е много жалко~~ *cry*
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|