|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 11:26 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Песничката е велика. Общо взето всеки път като си пусна епизод и чакам с нетърпение за нея, че като и дойде времето чак настръхвам като я слушааам Х3
btw Nanba-senpai повече ме кефи във драмата отколкото в мангата. Адски сладууур
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 01, 2007 12:51 am |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ией, изгледах го до 5 еп. (продължавам да водя ожесточена битка с торентите за следващите, но за момента губя ~_~" ). Горкия Накатсу, сърдечните му проблеми едва не ме събориха от стола на няколко пъти Иде ми да му кажа, че не е хомо, ама нали си е глухар - не чува
ADeLL написа: Тва е нечовешко, а покрай основните фигури сигурно сте забелязали сладурчето дето вижда духове(Aerith го е забелязала знам ...аз ) И аз го забелязах И той с неговата "розова аура" около Накатсу доста ми приповдигна настроението, а като го разпитваше на детектора на лъжата за чувствата му ме заболя корема да се хиля, както и на състезанието за Мис и Мистър Бе ако взема да разказвам всеки момент, в който съм се побърквала от хилеж, ще разкажа и петте серии, които съм изгледала Цитат: btw Nanba-senpai повече ме кефи във драмата отколкото в мангата. Адски сладууур
Дам, и мен много ме кефи, особено когато не се прави на пълен идиот (така де, то е неосъзнато ама карай ). Как не вижда истинската любов пред себе си? А тя е толкова близо до него, непрекъснато го преследва и гони гаджетата му като в първата серия... (да ме убиете, не мога да ви кажа името на въпросното момче ops: )
ПП: Песничката е супер, направо е обожавам
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 03, 2007 11:42 pm |
|
ADeLL |
|
|
|
shnolichka написа: Мерси, но нещо ми дава, че не може да намери страницата??!!
Би трябвало да отваря,торента е най-отгоре,може да не си го забелязала.Както и да е ,важното е ,че си намери песента(съдейки от линковете по-долу).
_________________ Currently watching:
HanaKimi Hanayome to Papa LLL Stand Up!! GoongS Strawberry on the Shortcake
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 05, 2007 10:38 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Възможно е ^^
Here you go!
Hiromi Go - Boom Boom Boom!
Бтв, песента е кавър (вероятно знаете, но аз да си кажа) на нашумялата Boom Boom Boom на David Bisbal (ако някой го знае, де ), която, има~няма, цяло лято си въртях
За повече инфо : YouTube
Иначе, с тая песен обраха всички възможни точки ^.^ ...но за това съм решила да пиша, като свърши сериала &_^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|