|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 12:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
На някой да му се намират линкове за HQ версии на сериите (700мВ)? Ако не, някоя добра душичка ще се хване ли да ги качи? ops: Още като прочетох ревюто бях решила да го гледам, ама линковете никакви ги няма (трябва да се основе анти-BgShare организация ), а намирам само серии по близо 300 мВ ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
ЕДИТ: Вече търся какъвто и да е линк. Свалих първите две серии от MegaUpload от http://idols-unlimited.com/liar-game , пробвах и от http://chinkymovies.blogspot.com/search/label/J-Drama - и на двете места ми дава This file has expired due to inactivity. Имам чувството, че се прецакаха докато съм теглила втората, но нищо не мога да направя. Дайте някакъв линк че сериалчето е страшно зарибяващо
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 1:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Ъъм, за нещастие и моито линкчета, които имах са малко поизгаснали -.-
Друг един вариант е, да си ги свалиш в .divx вариант, ето от *тук*
Хубавото на този сайт, е че няма да се налага да чакаш, сайтът ги хоства на неговия си сървър, което значи директно.
DivX, може да гледаш с всяка програма, мисля, че няма да имаш проблеми с плей-ването на файловете
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 29, 2007 12:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Kimon написа: Малко прилича на Райто .
Райто пасти да яде Той трябваше да забрави всичко, за да изглежда невинен като божа кравичка, докато Акияма за секунди придоби вид на напълно изперкал и, държа да отбележа, съмнявам се някой да се е усетил, че се преструва Тая дорама е върха, направо очичките ми останаха в нея Такова напрежение, такива надлъгвания, направо в чудо се видях А Акияма-сан... е какво повече мога да кажа от това, че от всяка серия правех по няколко скрийншота, посветени изцяло на прелестната му особа ops: Вече обмислям да отскоча до Япония да си го отвлека Усещам как накрая Белокоско ще пропадне с гръм и трясък... Ма си го заслужава - дразнеше ме (каква логика имам само, а ) Само не разбирам защо спешъла е толкова дълъг Три часа са близо пет серии - почти колкото първия и втория кръг, взети заедно (не че се оплаквам де). Добре, Акияма ще разгроми Белокоското, ще пре**е организацията, и после какво? Цели три часа за това... Освен ако не вземат да лепнат малко romantic mood в цялата история (въпреки че не съм много сигурна искам ли да видя Акияма с Нао ). Като стана въпрос, някой изобщо занимава ли се с превод или ще има да си чакаме докато цъфнат налъмите
Btw имам голямото предчувствие, че накрая онази мадама с късата коса от организацията, която беше като съдия при всичките кръгове, ще изиграе някаква по-съществена роля за измъкването на Нао от кашата, в която тя сама се набута
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2007 12:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
И аз го завърших най-сетне^^
От сериала съм доволна макар за последния епизод да имам няколко дребни критики.
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 12:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11784.png) |
shnolichka |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Някой може ли да ми даде алтернативни линкове на изгубилите вече богу дух в началото? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ....От кога ми се гледа такова сериалче и като се запознах и с отзивите ви...доста се палнах...Моля някоя добра душа за реъплоуд....^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|