ауу, много ти благодаря zdzdz !!!! и аз такмо щях да питам за субтитрите
_________________ ~A prayer in the sky is blown by the wind
At each and every end, there are no answers.
I feel like my heart will be washed away in this shower,
Taking everything with it.~
Заглавие: Re: Link: Boys Over Flowers [K-Drama]
Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 5:38 pm
ukio
Много ми хареса песента на T - Max - Fight The Bad Feeling !! Има я в сериала, но в OST-a, който е сложен в началото я няма, та ето ви линкове от където можете да я свалите в 2 версии :
може ли да ми дадете някакъв линк към bg share за субтитрите на български защото като ги тегля от този саит в които са качени някои не мога да ги изтегля,трябват ми субтитрите на 13 ,14,15 епизод мерси предварително
Страхотна драма ^^ .Отдавна не се бях зарибявала така по сериял. Не очаквах така да ми хареса .Не мирясах докато не изгледах и последният еп ^^. Много се зарибих , че чак почнах мангата . По прочетеното на постовете преди моя разбрах ,че има японска и тайванска версия по историята и ми се прииска да изгледам и тях ...да видя как се пресъздава драмата от тях . Та молбичката ми е ако някой може да постне по някой линк за теглене за тях ... по възможност поне японската^^ ... много ще съм ви благодарна
Заглавие: Re: Link: Boys Over Flowers [K-Drama]
Публикувано на: Нед Апр 26, 2009 11:17 pm
ukio
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения