аз ли се бъркам или ми трябват очила, но 22,23,24,25,26 ами не ги виждам никъде, благодаря предварително
_________________ Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Заглавие: Re: Link: We Got Married [K-TVshow]
Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 7:26 pm
leegalize_it
Регистриран на: Пон Мар 31, 2008 9:20 am Мнения: 338 Местоположение: Варна
_________________ Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Предаването е страхотно , но се чудих дали има още линкове за останалите епизоди, защото от това което съм чела има някаде до към 50. А наистина мн ми се ще да ги гледам.
_________________ без да искам съм се родила и без да искам ще умра , НО ЩЕ ЖИВЕЯ КАКТО СИ РЕША
sorry ама след като ги изгледам ги трия и ще е голям зор да ги тегля на ново пък и мегаъплоад-а си работи... ако имаш въпроси за това как се тегли от там не се притеснявай да питаш
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения