|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 25, 2007 2:08 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Леле, сега гледах клипчето и направо умрях от смях на места Много забавно и сладко беше
Каприс, мерси за линка Сега го тегля, ама тъй като от Megaupload свалям бавно, в следващите няколко часа няма да го видя Предполагам обаче, че няма да е чак толкова зле качеството
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 25, 2007 2:44 pm |
|
limon4elo |
|
|
|
Имам един проблем, значи като съм теглила сериала съм го дръпнала само до 12ти еп и съм се отплеснала. Някой дали би го качил от 13ти нататък някъде, че точно тук нещо взе да става завръзката и ще умра просто. Пък и бгшеър новото вече работи, в сми - не е тестова версия
ПС - УОУ, капурису~чан ти да не би да спиш с кейса под възглавницата? Да не си му пришила крачета и ръчички и да е заменил овсъта ШИйпо?
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 26, 2007 1:21 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Mika-chan 666 написа: втория сезон всъщност е от 13 до 24 епизод
Nope Първи сезон е точно 24 серии. Втори сезон още не е почнат заради спор между продуцентските компании на Goong и Goong S. Източника - http://www.goong2.com/
Така, ето линкове за първи сезон + спешъла + ОСТ + всякакви екстри Има линкове и за HQ серии, само свалянето им е по-пипкаво. И за спешъла също има HQ Само внимавайте с гадните поп-ъпи и поп-ъндъри (препоръчвам да отваряте сайта с Мозила Файърфокс, на която има сложен Adblock Plus) - http://idols-unlimited.com/princess-hours
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 27, 2007 4:22 pm |
|
limon4elo |
|
|
|
Да бе, капрису, от тоя сайт изтеглих картинките. Иначе да, видях го, ама нали знаеш - мегаъп, пък при мен твоя номер с включването и изключването на нета не минава....
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 9:17 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
limon4elo написа:
Ъм... Чак сега като си преглеждах темата видях, че си дала линк ops: RapidShare-а обаче никога не е искал да работи с мен, тоест - никакво сваляне! Така че ако може друго линкче ops:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 18, 2007 12:25 pm |
ukio |
|
|
|
Принц Шин ще участва във филма Antique bakery заедно с актьора от Coffee Prince Kim Jae Wook. Фимът се очаква да излезе през първата половина на 2008г.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 3:11 pm |
|
Mpa4eH_nuCKyH |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 21, 2006 9:10 pm Мнения: 106 Местоположение: на село
|
Kъжете от къде да го изтегля, моооля
Линковете в темата не работят.
Edit: намерих си торент, но много бавно се тегли.Goong S втори сезон ли се води?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 3:28 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Не, не е втори сезон, от гледна точка на това, че героите и историята са коренно различни. Не съм го гледала, но доколкото знам единственото общо са там историите с несъществуващото императорско семейство и това, че обикновен човек влиза в двореца. В Гоонг - мацката, женейки се за принца. А в Гоонг С някакво обикновено момче се оказва принц и такива ми ти работи. Иначе на Гоонг всички много се надяваме да има втори сезон, защото целия актьорски състав е уникално сладък
За тегленето може и да се направи нещо, незнайно кога....Но и торент не е зле, имайки предвид че аз и още народ от тук ги теглихме сериите от мегаъплоуд 24 серии на части....ба*ти бавното! Ако можеш да го правиш номера с лъгането на мегаъплоуда (т.е. не си с реално ай пи, изключваш нета и след малко го включваш пак и си с ново ай пи и пак теглиш кат" пич - кова кака каприс06 ни научи).
ето линка към страницата
Има лоу и хай куолити, каквото си харесаш. Лично аз заложих на по-доброто качество! Енджй и дано при теб номера с мегаъплоуда става, определено ще го дръпнеш бързо!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|