|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 08, 2007 11:56 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Ми предполагам, че ще са 11 +/- ^^
Обаче, нали уж доста хора чакаха за нея, пък май само 3ма сме гледали първи епизод ...другите ?!
Бтв, има една сценка, която от вчера ме тормози ...в смисъл, добавена е специално за драма версията (вероятно вече всички знаете за нея, тя обиколи целия свят ^^), и нещо нямам търпение да видя как ще се развият събитията, че да се стигне до нея ... Ikuta Toma ftw! Обичам го това момче и това си е!
Бтв, някой ще се навие ли да качва епизодите някъде за директен dl ? Аз не, че нямам желание, но с моя мизерен нет >.<
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 08, 2007 12:49 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Aerith написа: Бтв, някой ще се навие ли да качва епизодите някъде за директен dl ? Аз не, че нямам желание, но с моя мизерен нет >.<
Само да има къде. Веднъж да пуснат смс-ите в БгШеър и много неща ще се качват ама за сега не знам. Аз вече си направих към 5-6 акаунта от по 2Гб и вече не ми позволява регистрация.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 2:27 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Какво ще кажете ( Aerith най-вече^^)да се сложат някакви линкове на първа страница, че да цъкнем спокойно "Линк:" в заглавието, защото така са доста трудно откриваеми^^" Може просто да се използват тези от д-аддиктс, а ако някой има желание и възможност, може и да ги качва впоследствие Просто темата вече не е чисто дискусионна, но пък линковете се мъдрят чак на трета страница из разни постове и така...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 7:48 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Ами аз чаках B.O.N. да решат да рилийзнат първи еп., за да мога да сложа някакви що-годе читави линкове ...просто не ми се занимаваше да слагам хиляда рилийза на първи епизод с 900 вида субтитри и не знам си още к'во (леле, какви ги дрънкам рано сутрин, не ми обръщайте внимание). В момента d-addicts не работи (за което съм адски бясна, че не мога да пусна да се сваля Hotaru no Hikari ), за да дам линкове, но може би ще слагам тези на SARS (a way better than B.O.N. imo), а ако някой реши и да ги катери някъде из бг пространството, още по-добре ^_~.
И понеже така и така съм тук, да си кажа мнението за 2ри еп. . Меча меча каккоййййй Доста по-добър от първи ми се видя, а даже нямах нужда от субтитри ^^ Розовата аура на Накатсу ме уби *казах ли, че го обичам Тома ?!* и изобщо, Икута в този епизод рулираше отвсякъде ^^. Целувката, която чаках ме израдва още повече от тази другата/нормалната Обаче музиката нямаше равна ... ..особено когато пуснаха Tubular Bells на Mike Oldfield (като бекграунд на изпълненията на Оскар Химеджима). Това ми е една от най-най-най-любимите мелодии евър, така че просто нямаше как да не съм доволна ^^.
Оценка: 8/10 (заради брилянтния Тома, шашавия Хиро и Tubular Bells + някои други лични причини, но те ще си останат under the cut ^_~)
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 2:09 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Aerith написа: Ами аз чаках B.O.N. да решат да рилийзнат първи еп., за да мога да сложа някакви що-годе читави линкове ...просто не ми се занимаваше да слагам хиляда рилийза на първи епизод с 900 вида субтитри и не знам си още к'во (леле, какви ги дрънкам рано сутрин, не ми обръщайте внимание). В момента d-addicts не работи (за което съм адски бясна, че не мога да пусна да се сваля Hotaru no Hikari ), за да дам линкове, но може би ще слагам тези на SARS (a way better than B.O.N. imo), а ако някой реши и да ги катери някъде из бг пространството, още по-добре ^_~.
К , оставям на теб да си решиш кога и кои релийси ще си слагаш в поста, а междувременно ако някой тръгне да качва нещо, сигурна съм, че ще бъде оценено^^
И живи и здрави да са САРС, ше подхващат проекта, иначе с тия БОН....
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|