|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 4:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 05, 2007 11:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Nimeria написа: То на мен фул хаус не ми хареса, но някой ден може да седна да го изгледам цялото... Недей така, много си е яко сериалчето. Дай му шанс и няма а съжаляваш ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) crazy_little_crow написа:
Знам, че не му е тук мястото, но тъй като няма отделна тема за сериала ще питам тук. Все още не съм го изгледала ( A Love To Kill просто ми уби желанието за такива сериали и го зарязах на първа серия, защото бях дочула нещо) и искам да питам края щастлив ли е? Щото ако е като в A Love To Kill просто не мисля, че ще го преживея
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 3:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7894.jpg) |
sin_zaek |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 3:34 pm Мнения: 57 Местоположение: София
|
Mika-chan 666 написа: Севън е по-грозен от Би xD
ммм.. и на мен Би повече ми харесва...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|