|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 2:32 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Смятам този сериал да ми е първият японски, който реших да гледам. Дано да си заслужава ^^
OMG!! Най-сетне намерих време и го гледах.
Нямам думи да опиша усещанията си и впечатленията от сериала. За първи път гледам нещо, което да ме разчувства толкова много. Всичко беше толкова... истинско. Наслаждавах се невероятно на всеки един миг. Накрая нямаше как да се избегне разделянето , но въпреки всичко мога с радост да заявя, че съм повече от впечатлен. Прекрасно беше, просто нямам думи!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 3:14 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
~ Hanazakari no Kimitachi e Special ~
Viewership rating: 18.8
Broadcast date: 2008-Oct-12
Air time: Sunday 21:00
Synopsis:
The special will take place half a year after the series' end. With Osaka Gakuen getting ready for an upcoming Valentine's Day event, Sano and Nakatsu reflect on the final week of their last summer vacation, which falls into the timeline of the original series between episodes 7 and 8. The special also includes a graduation scene and addresses the relationship between Mizuki and Sano.
[SARS] Hana Kimi SP part 1 [SARS] Hana Kimi SP part 2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 27, 2008 1:36 am |
|
elexis |
|
|
|
Абе и мен прическата на Шун не ме израдва много, но пък така може би изглеждаше по-зрял... Като цяло беше много готин спешъла. Бях забравила каква кретения е Хана Кими - скъсах се от смях, а накрая ми стана и тъжно. Страхотна драма си беше. Жалко, че свърши. А и Сано и Мизуки бяха такива сладури
П.П. Тази кукла с лицето на Мизуки беше доста creepy, ne?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 27, 2008 2:36 am |
ukio |
|
|
|
И на мен ми беше изключително весело да видя всички заедно отново.
Забелязах, че в началото пуснаха песента на Tackey & Tsubasa - Venus.
Хареса ми ролята на Минами. Тя не се беше появявала от Yukan club насам.
Изненадващо, Хироми имаше цели осем изречения в една сцена! А Наго беше балерина! Нищо чудно, че се е размекнал така в Кива. Когато излезе противниковият футболен отбор, си помислих, че виждам Бабалдиньо, и то тройно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 11:21 pm |
|
Galadriel |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
|
Love me tender, love me sweet
Убийствен спешъл! Сериалката така и не я догледах до края, но спешълът ме разчувства докрай. Така не се бях смяла от не знам кога (Нанба-семпааааай, спечелих състезанието, мляс ), а накрая даже пуснах сълзичка.
Их, ама какво е хубаво, когато завършиш цялото училище да тъжи за теб. Жалко, че на мен няма да ми се случи. Но при японците колективът явно е огромна ценност, не като тук...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|