|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Link: Hana Yori Dango 1, 2 [J-drama] Публикувано на: Нед Дек 21, 2008 10:40 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
natt89 написа: От втория сезон не мога да си пусна първи епизод (дето е 2 части) , какво да правя? Първо трябва да го съединиш с HJSplit.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Hana Yori Dango 1, 2 [J-drama] Публикувано на: Пон Дек 22, 2008 12:28 am |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
natt89 написа: Изтеглих си програмата, но може ли да ми обясните как да ги съединя двата файла, че нещо не успявам да го направя май като хората... Първо трябва да имаш всички файлове, в случая .001 и .002 Отваряш HjSplit, избираш Join, после Input file, намираш си къде ти е .001 и му даваш Open. Накрая натискаш Start и чакаш да се съединят. Готовият файл ще е в същата директория като .001 и .002
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Hana Yori Dango 1, 2 [J-drama] Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 8:52 pm |
|
Shi No Tenshi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
Ще може ли някой да ми услужи с нов линк за оста на втория сезон? Моляяя ! Иначе, общо впечатление:драмичката е страхотнааа!!! Убеждаваха ме да я гледам страшно много време и аз все отлагах, но определено си заслужава, как съм чакала чак до сега?! XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|