|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Нед Мар 20, 2011 10:05 pm |
|
kcekce |
|
|
|
Няма такъв филм - от около година си имам бакъп на разни важни неща в докса и всичко е ок. Възможно е обаче линковете за сваляне да имат срок на давност. Пробвах да си вляза в профила в юнакс или да се регна в сабз, ама ми даде сто пъти грешки с оторизационния код и ми писна. Ето ЛИНКза мегаъплоуд, че БГшеъра ме нервира с тия постоянно нарастващи минути...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Пон Мар 21, 2011 3:42 am |
ukio |
|
|
|
И аз се изкефих максимално на филма. Явно целият екип е получил нирвана по време на снимките и затова са решили да не пускат гласа на Коюки. В момента съм в подобна ситуация и се чудя, как ще заспя тази нощ. Поне знам, какво ще сънувам. Героите много ме впечатлиха. Изненадващата поява на Хиро в началото беше зашеметяващо убедителна, а английският му направо ме порази. Произношението на Шиори също. Страхотни бяха! И не само те. Юта не си го представях като вижуъл изпълнител. Чудя се, как се е съгласил да поеме тази роля? И гласът му звучеше по-различно с този стил. Обаче признавам, че през цялото време не успях да позная Миками Кансей в образа на Ейджи. Веднага фокусирах изпълнителите с по-малки роли (Дори, Наоки и Миура), но него го гледах и все не можех да се сетя кой е. Бака аташи! Зен, това го каза, за да не урочасаш Рьо-чан, нали? Той си е роден талант. Умее да пее, но голямата му сила е в играта. Също като вас смятам, че режисьорското решение за отнемането на гласа му е интересно и нестандартно, но се надявах до финала да го пуснат поне веднъж. Защо мислите, че Хиро е напуснал киното изцяло? За момента е привлечен от писателството, но съм сигурна, че ако някой ден се появи инетерсна роля, която ще му допадне, той няма да я подмине. Ей, велик беше тук! И тази коса много му отива.
Последна промяна ukio на Пон Мар 21, 2011 1:41 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Нед Окт 02, 2011 12:39 am |
|
Chocolate_Head |
|
|
Регистриран на: Пон Дек 29, 2008 12:01 am Мнения: 32 Местоположение: The road of life
|
Аз лично останха силно впечатлена и разчувствана от този филм! Просто не можех да не се радвам, да не плача и да не се вълнувам заедно с героите!
И наистина Хиро така ме израдва тук, и този готин английски, който вади,и тази дълга косицаа, аах <33
Според мен идеята да не се чува вокалът на Такеру не е било свързано с неговите недостатъчни качества или подобно, ами по-скоро да почувстваш музиката, да усетиш чувството й, без да се нуждаеш от текст, от някой да ти диктува..да почувстваш сам със сърцето си и да избереш сам, да си я изпееш сам, и изобщо да се вслушаш в песента на твоето сърце...нещо такова, надявам се, ме разбрахте ^^
Миаг як филм! Гледайте!!!
_________________ http://dreamea7er.deviantart.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Пет Окт 28, 2011 11:02 pm |
|
kcekce |
|
|
|
ukio написа: Филмът вече е преведен на български. Благодарности на naia! http://www.easternspirit.org/download.php?view.2920Хмм, аз го преведох още през март, ама щом казваш, че е "вече" преведен... 20 март: kcekce написа: Пробвах да си вляза в профила в юнакс или да се регна в сабз, ама ми даде сто пъти грешки с оторизационния код и ми писна. Ето ЛИНКза мегаъплоуд, че БГшеъра ме нервира с тия постоянно нарастващи минути...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Съб Фев 18, 2012 11:02 pm |
|
kate_master |
|
|
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 5:13 pm Мнения: 46 Местоположение: София
|
Много приятен филм - много ми хареса и на мен Да потвърдя и аз всеобщото мнение за добрия актьорски състав и добрата музика и режесура Да, може би можехме да чуем вокала поне накрая, ама пък беше добър начин да ни покажат кадри не минали cut-a, тъй че смятам че им се получи. И мноооого се кефя и аз че говориха на свястен английски и чужденците си бяха чужденци, не японци, правище се на чужденци Колкото до Хиро - той е живял в Швейцария като малък за това знае английски толкова добре, защото в Швейцария има 4 официални езика и хората да се разбират всички знаят английски . Тия дни нещо съм се зарибила по Tokyo Friend Park и гледах епизота с актьори от Mr. Brain, та там Mizushima Hiro разправяше че като се върнал в Япония толкова високи и неестествени му се видяли сградите, че си сецнал кръста от да гледа нагоре . А междо другото за мен линковете не работиха за това ето и торент http://zamunda.net/download.php/198803/Goemon.2009.JAP.DVDRip.XviD-AsA.torrent. Препоръчвам го на всички негледали го
_________________ Загубата на живота има значение само за онези, които са рискували да го изживеят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Вто Мар 06, 2012 4:40 am |
|
kcekce |
|
|
|
Пробвай ТУК. Не съм го теглила да видя съдържанието, но "Beck The Movie Soundtrack" едва ли ще е нещо друго;)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Вто Мар 06, 2012 11:46 am |
|
kate_master |
|
|
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 5:13 pm Мнения: 46 Местоположение: София
|
Beck The Movie Soundtrack е с интерлюдиите на филма - песните които пеят групите ги няма дори в инструментален вариант там. Самите песни ги търсих доста но нищо не успях да намеря.... Някъде четох че са издали албум с песните, но нито името на албума открих нито нищо... Единственото което намерих е видеоклип на Еволюшън - ако някой иска, ето линк: http://www.mediafire.com/?alsv0djiuvyckwh. На мен ми беше интересно от чисто любопитство да чуя все пак целите песни и с пеене и всичко. Скоро обаче случайно чух Сато Такеру да пее на едно тоук шоу за Камен Райдер и вече нямам толкова желание да чуя целите песни - детето е доста зле с пеенето Разбирам защо са го одрязали на филма
_________________ Загубата на живота има значение само за онези, които са рискували да го изживеят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Вто Мар 06, 2012 2:29 pm |
|
kcekce |
|
|
|
Хмм... Ами не знам, като се замисля и във филма не се чуха "цели" парчета, освен може би на "Дай-Бри". Всичко беше или орязано до 1-2 музикални фрази, или "нямо кино", а т.е. заместване на песента с разни отнесено-вълшебни звуци, които да покажат колко невероятно пее Коюки Възможно е тези неща изобщо да не съществуват под вид на завършени песни?.. EDIT: Копнах още малко в гугъл за списък с песните от OST-то: Beck: The Movie Soundtrack is the soundtrack album for the live-action film adaptation of the Beck manga. Almost all of the song are instrumental.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action] Публикувано на: Вто Мар 06, 2012 9:20 pm |
|
anatoli90 |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 12:13 am Мнения: 765 Местоположение: ~( ̄∇ ̄~)
|
thx kcekce ех наистина няма нито една песничка нито инструментала и в саундтрака :/ вчера го гледах филма и ми се искаше да чуя целите песни ако съществуват такива на един сайт снощи намерих еволюцията ,лунното сияние и още около 2 песни но бяха по 1-2 мин най-вероятно рипнати от филма ..а и не съм ги теглил защото искаше регистрации и някакво плащане ~_~ на Белле Аме песента от фестивала ме изкефи в коментарите пише ,че песента била на Sadie ... но не се знае със сигурност / и заглавието е неизвестно Т_Т а като видях колко песни имат.. се отказах да издирвам
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|