9-ти епизод беше просто priceless!
Макико най-накрая избухна както трябва и се изрепчи на Наоки (който по личното ми мнение си го заслужаваше
* ).
Просто докато бяха на почивката и той се държеше като ангелче, докато Макико откачаше (че и накрая си стигна лимита) се сгърчих от смях.
Йоко и тя съвсем се сбърка
. Но самата идея колко погълната е от сестра си и това, което става с нея много ми хареса. Уж я мрази, мрази, но всъщност си е влюбена по нея, по свой собствен, откачен начин.
Просто нямам търпение за 10-ти епизод. Драмичката определено ми е сред фаворитите в момента.
*Наоки си го заслужава защото:
- всеки път, когато Макико получава СМС от него е със съдържание "Извинявай, ще закъснея / няма да се прибера, защото имам мн работа" (не че на нея толкова й дреме, но все пак!);
- Щото е Света Вода ненапита и ВИНАГИ трябва да помогне на останалите, дори това да значи да лиши собствената си съпруга от нещо (а това е особено нечестно, като се има впредвид Макико колко го търпи);
- развали им плановете за Меден Месец в Париж! (кучия му син);
- и да му имам "Ще минем да го видим за малко", стояха там цяла вечер с ония наставник от Ню Йорк;
- нарежда й да се извини Ако бях аз на нейно място щях да го поваля на земята с един здрав юмрук при тая реплика.
zdzdz за пореден път благодаря за линковете!