|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 11:13 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Изгледах първите девет серии и сериалчето много ме радва Eun Chan е просто неповторима, Han Kyul пък с неговите дилеми "Ма аз не мога да се влюбя в мъж!" просто понякога ме побърква
Безспорният ми фаворит обаче си остава Sun Ki (когото btw си наричам япончето ^_^ ops: ), особено пък в началото, когато почваше да се оплаква на японски "Как можах да се забъркам с тези хора" или "Откъде се взеха всичките тия идиоти" Не, просто си е уникален. Пък как реагира като разбра, че Eun Chan е момиче... просто неповторимо
Дано и нататък продължава така добре и да не го разводнят прекалено много, както става обикновено в корейските драми Не че ще спра да го гледам де, ма малко ще се убие забавата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 1:04 am |
|
chibi_chibi |
|
|
|
Много приятно беше сериалчето, доста се посмях /на моменти като "Whose do you think she liked the best of ours" XDD/, чат-пат и ревах, и, разбира се, пуснах доволно количество лиги по японеца ^.^ Като си оправяше косата, този негов черен лак и бели гривнички, едвам не се залепих за монитора ^^ *drool drool drool*
Ето перманентни линкове за двата official OST-а @ data.bg:
Виждам, че zdzdz е качил unofficial soundtrack-a, затова ще си спестя малко място в датата и няма да го upload-вам и него засега ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 12:16 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
1. zdzdz, абсолютно си прав!
2. Благодаря на chibi и zdzdz за ОСТ-тата, аз имах само първото.
3. Отдъхнах си, когато в последните епизоди нещата не се закучиха, както обикновено става с корейските драми (почват весело, а накрая - само сълзи и сополи). Хареса ми, че след драматичната част сериалът отново успя да си върне свежото усещане, а не да чакам до последната серия нещо хубаво да се случи. Въобще, аз съм много приятно изненадана от подхода на корейците към този сериал от гледна точка на разчупването на стереотипите в жанра и "оживяването" на второстепенните характери. Наистина бях заинтригувана и трогната не само от историите на главните герои, но и на поддържащите. Характерите на тримата "принцове" и стария мениджър са оригинални и интересни, искам повече такива сюжети!^^
4. Sun Ki !!! "Японецът" ми обра точките просто! Доколкото разбрах, актьорът в ролята няма японци в рода, обаче толкова прилича....високите скули, изпитото лице - грам не ми прилича на кореец И дам, разбира се, той е и модел!^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 1:22 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Права си, наистина много красиво, мрачно красиво видео! Благодарско, ukio, как винаги изнамираш разни интересни неща покрай филмите и актьорите Имаше много красиви кадри, особено финалът ме изуми! А този човек има такова присъствие.......и камерата определено го обича!^^ Чудя се дали нялъде има линк за HQ версия на клипа?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|