|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 9:34 am |
|
Megera |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
caprice06 написа: Малката е страшна просто Ултимативна шматка, толкова ми е любима!^^ A от принцовете аз съм с двете ръце и двата крака за Юл - с тази лисича рижа коса..... Иначе другият "принц" е модел освен всичко и такива негови снимки имам вкъщи на компа, че получавам аритмия на сърцето като ги разглеждам
А, аз така и не разбрах, защо смениха хубавия цвят на косата на Yul по средата на сериала... така да му ходеше.
Каприс, може ли да споделиш снимките, като се върнеш, че сигурно ще има доста, които нямам.
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 1:24 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
elyon написа: с най-голямо удоволствие ще се заровя в промишлени количества негови фотоси
x2 ^^
wanna ^^
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 16, 2007 1:58 pm |
ukio |
|
|
|
Юл, преди да стане принц, пееше в едно дуо - UN. Спомням си, че и тогава имаше по-светла коса.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 3:25 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Ауу да, Юл , тоест Ким Джонг Хун беше в това дуо и честно казано щях да им свалям албумите, ма като им видях 2-3 клипа и се отказах Много беше никакъв с русата замазана коса, никога нямаше сигурно да му обърна внимание с нея Направо се чудя как от една коса може да зависи толкова много Бтв, той сега си пее соло, има хубав глас и приятни песни, даже си свалих един негов японски албум. Поздравче http://youtube.com/watch?v=aoOBnir3_F8
А после като се пребоядиса в сериала oт рижо на черно-кестеняво, обявих траур Като лизнат от теле милия, не че не е хубав, ама......фокси фокси фокси рулз *безкрайни софистицирано изказване *
Тя ето ви няколко снимки, които намерих набързо на другия хубостник - Шин а.ка. Чу Джи Хун (вадете лигавниците)
Оффффф, не можах да намеря любимите ми негови фотоси!!! Нищо де, радвайте си очотата с тези засега
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 10:50 am |
|
Megera |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
caprice06 написа: А после като се пребоядиса в сериала oт рижо на черно-кестеняво, обявих траур Като лизнат от теле милия, не че не е хубав, ама......фокси фокси фокси рулз *безкрайни софистицирано изказване *
Сравнението просто така ме изтрещя по главата, че още съм на земята от смях. Много точно казано.
Иначе мерси много за снимките. Обещаваме да бъдем послушни деца(поне аз де) и да чакаме търпеливо за останалите.
И... да вече си харесах картинка за нов аватар. All credits to caprice06.
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 1:58 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
http://images.asianfanatics.net/gallery ... ngshin.jpg
Хмм тва до Joo Ji Hoon не е ли Yoon Eun Hye? Или аз нещо недовиждам ~
По ме вълнува момиченцето което Joo държи.. хмм няякакви идеи? Да не да имат вземане даване нещо принца и принцесата и във real world-а? Макар че lol момичето ми се струва мнооого голямо за да е на Yoon XD
Последна промяна Almateria на Чет Юли 19, 2007 4:59 pm, променена общо 1 път
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 19, 2007 2:52 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Уууууу, фурор!!!! Мегера, hot профил!
dendi, картинката не я виждам, но детето определено не е тяхно И доколкото знам, няма романтики между двамата ин риъл лайф.....за жалост! Иначе, не сте ли гледали спешъла на сериала ??? Аз го бях качвала, ма сигурно вече линкът не работи, но мога да потърся алтернативен. Та този спешъл беше много як, много смях и изцепки, разчекна ми се устата И там беше станало на въпрос за нещо между двамата дали нямало, ма нъъъццц или поне не си признават Даваха разни кадри от снимачната площадка, например една сцена, дето двамата спяха гушнати, след която милият Шин се разкашля, защото .....девойката не си беше мила косата не знам колко дни Не, сериозно!!! Гледайте го, аз много съм се смяла
Ето ви едни по-различни снимки на "принца"...........kitchen disaster!!! Много му тичат тия ролки бееее
Поздравявам ви с опашленценценценцето му^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 24, 2007 12:27 pm |
|
limon4elo |
|
|
|
Yul определено по ме радва с тъмната коса, нз...като гледам при другите е точно обратното Иначе в сериала - Шин ФЕН!!! Да, взех и аз вече да примирам....мале, колко е висок *_* (пада от стола) и....и.....ах! Мерси за снимчиците, много са яки, като се прибера мога да кача официалните снимки и пейпъри от сериала, някой да ги иска?
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 24, 2007 11:03 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Винаги съм готова за такива неща
caprice06 написа: Иначе, не сте ли гледали спешъла на сериала ??? Аз го бях качвала, ма сигурно вече линкът не работи, но мога да потърся алтернативен.
Ми тъкмо като дадах на линка, за да го сваля, се оказа, че BgShare са се прецакали Помолих за друг, ма явно никой не е видял
Тъй че - да, искам алтернативен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|