Жесток филм! Смятах да си почина малко от азиатското кино, ама с това сериалче пак ми съсипахте съня За което много благодаря
EDIT: Тъй като му станах фен на сериалчето, почнах да го катеря във 4storing за директно сваляне. Но не знам, кога ще го накатеря цялото, днес май няма да е. Както и да е - ако някой иска да помага, да заповяда.
Хареса ми! Играта на главния актьор беше супер! Наистина имах чувството, че близнаците се играят от двама различни човека! Доста предвидима история, това не ми хареса, но пък добре беше направено!
И този сериал се свърши...остави ме със смесени чувства Първите пет епизода не ме грабнаха, честно казано.Но не може да се отрече, че завъши по много красив начин...особено последният епизод беше изключителен... не съжалявам, че го изгледах.
_________________ Daydream I dream of you amid the flowers For a couple of hours Such a beautiful day
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения