Boys Over Flowers започва на 16-ти (понеделник) от 20:30 по KBS World с английски субтитри. Някои кабелни телевизии в България имат KBS World. На намазалите - честито!
_________________ stupid happy adj.
Заглавие: Re: Link: Boys Over Flowers [K-Drama]
Публикувано на: Пет Фев 13, 2009 8:50 pm
zdzdz
Модератор
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
Има я на Hotbird 13°E (11623/V/27500) но за жалост вече е криптирана. Но пък някой с по-голям диаметър може да хване от Arabsat4 25.8°E (12054/V/27500). Там е FTA. Защо за арабите е свободно, а тук не.
_________________ イヴァン - 이반
Публикувано на: Пет Фев 13, 2009 8:57 pm
kirande
Ga Eul и Yi Jung really belong together Хареса ми това което тя му каза право в очите,все още имам надежди нещата между тях да се задълбочат,но за съжаление не съм аз сценариста,нито режисьора. Тук годеницата на Goon Pyo е още по-бойна и не ме дразни чак толкова.Единственото което ми се видя направо нелепо в този епизод , беше как F4 се появиха от нищото точно в най-подходящия момент за да спасят Джан Ди,сякаш са я следяли със спътник
Публикувано на: Вто Фев 17, 2009 8:58 pm
ukio
Ще има положително развитие, стига всичко де е наред с актьорския състав и да няма повече контузии до края на снимките. Четох интервюта с участниците и те са оптимистично настроени в тази посока.
Играта на криеница предизвика у мен изключителна радост. Въобще, всички сцени от Макао бяха извор на добро настроение. Дадоха много от забележителностите на града, включително руините на известната катедрала Сейнт Пол, станала своеобразен символ на региона, както и статуята на Гуан Ин.
Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 3:17 pm
moonbeam
Наистина забележителен епизод.Наред с това че на няколко пъти ми се искаше да изкрещя от яд към Goon Pyo,красивите кадри(особено накрая) ми подобриха настроението значително. Хареса ми срещата между Goon Pyo и годеницата с това завъртане накрая Приятелят Ji Hoo беше голяма лепка,държеше се все едно е вманиятен към него
Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 9:47 pm
elexis
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 37 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения