|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 12:40 am |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Оф, дано някой, било то SARS или някой друг, да го преведе, че хич не ми се гледа RAW А който го е гледал дакаже - заслужава ли си и какво представлява (нещо зад кулисите ли, какво ли...)?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 5:04 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Определено е по-бързо. Едно голямо аригато на zdzdz, че обясни как се сваля оттам
Я да питам - има ли някой друг из темата, който да е чел (или да чете в момента като мен) мангата? И какви са ви впечатленията като я сравните със сериала, кое харесвате повече и т.н.
Аз само едно ще кажа и се извинявам, че не е точно за този раздел, но... не мога да се сдържа. Просто паднах на земята, когато в мангата Акиха най-сетне се появи и се оказа, че
за всеки случай маркирам написа: е МЪЖ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|