|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:43 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
elyon написа: Ох, ръчичките ме сърбят да го сваля и да го гледам на софтсъб, ама не, цялата драмичка си я карах на хардсъб, че почакам още малко Дано да е наистина малко...
И аз така, само давам рефреши на сайта на САРС
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 8:10 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
caprice06 написа: elyon написа: Ох, ръчичките ме сърбят да го сваля и да го гледам на софтсъб, ама не, цялата драмичка си я карах на хардсъб, че почакам още малко Дано да е наистина малко... И аз така, само давам рефреши на сайта на САРС
И аз съм тъй Малеее, не е истина просто как го чакам това епизодче. Не съм много запозната, но при положение че има готов превод колко време трябва за вграждане на субтитрите
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 11:00 pm |
|
sunako-chan |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 11:41 am Мнения: 63 Местоположение: blagoevgrad
|
алииии...колко ме е яд..аз вече съм ф блгф и няма как да го дръпна..:/
съжалявам, че е на латиница ама ф някакфа зала скапания копм не мойе да сменя езици... (Спокс, кирилизирахме го^^ caprice06)
чак след около месец кат си ида ш мога да го гледам..
мн тъжно..но сега отивам на парти..ш ми мине за тая вечер
приятно гледане на всички ви и ш чакам да видя отзивите ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 11:01 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Току-що го изгледах и като изключим факта, че ме прекъснаха поне 20 пъти и се изнервих, края си беше супер (стига да направят и втори сезон) Само за едно съжалявам - че доктора се излекува. Такъв ми беше сладък всеки път като почваше да трепери и да дезинфекцира след Акиха, ма повече - неееееее Но все пак двамата са страшна двойка
И най-сетне, след 12 изгледани серии най-сетне научих името на един от любимите си герои - Kayashima (сиреч момчето с аурите и призраците ). Е, както казват - "По-добре късно, отколкото никога"
Между другото, Mezamashi News Clip #2 от първия пост го тегля, но не ще да тръгне, само стои на някакъв черен екран Само при мен ли е проблема, файла ли е прецакан или какво
И последно (към тези, които са чели мангата) - мангата продължава ли и след като Мизуки се връща в Америка? Имам предвид
за всеки случай маркирам като спойл написа: как цялото даскало се изсипва при нея на field trip
или нещо такова. Пък ако някой каже откъде мога да я дръпна цена няма да има
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 10:59 pm |
ukio |
|
|
|
Браво на всички! Аз докато сваля една серия, вече са излезли още няколко. Много ми е бавен нета. Тъкмо изгледах 9 епизод и забелязах, че в него участва като гост Горо Инагаки от SMAP. Хубаво са се сетили да канят извести личности. Подобен подход има и в тайванската версия.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 8:08 pm |
|
elyon |
|
|
|
zdzdz написа: Дано по-скоро събнат и спешъла. Изобщо САРС ще го събват ли? Или някой друг изобщо elyon написа: Между другото, Mezamashi News Clip #2 от първия пост го тегля, но не ще да тръгне, само стои на някакъв черен екран Само при мен ли е проблема, файла ли е прецакан или какво
Никой ли не прочете километричното ми мнение да ми види въпроса? Или просто никой не може да помогне?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 10:29 pm |
|
elyon |
|
|
|
Дам, така е. Малко кофти е, ама нали им се понарадвах пак на сладките физиономийки Aerith, мерси, че го качи
zdzdz написа: Май някъде из форумите на д-аддиктс четох че феновете навиват САРС да събват спешъла и те май се съгласиха. Ама не знам повече.
А дано! Страшно искам да го гледам, обаче като не разбирам какво приказват не е същото
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|