|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 10:36 pm |
|
ireto_rs |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 10, 2009 11:28 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
You're beautiful Участват: Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung Park Shin Hye as Go Mi Nam / Go Mi Nyu Lee Hong Ki as Kang On Yu / Jeremy UEE as Yoo He Yi Bae Geu Rin as Sa Yu Ri Kim In Kwon as Ma Hoon Yi Резюме: Драмата ще разказва историята за възхода и славата на една "идол" поп-група. Tae Kyung и On Yu издирват нов член на бандата си, но в последната минута избраникът претърпява инцидент и се налага неговото място тайно да бъде заето от неговата сестра близначка, която се дегизира като момче, за да го замести. Сценаристи на драмата са сестрите Хонг, които са известни с драмите Хонг Гил Донг, My Girl, Delightful Girl Choon Hyang, Fantasy Couple, така че очакваме да има голяма доза смях и закачки. Текст на резюмето parab!Линкове за сваляне в aja-aja.comАнглийски субтитри: WITHS2 (готови Е01, Е02, Е03, Е04, E05, E06, Е07, Е08) Български субтитри: Eastern Spirit (Готови Е01, Е02, E03, Е04) Онлайн епизодите с английски субтитри можете да следите във viikii.net (Български субтитри) Линкове за сваляне на епизодите от 4storing! Благодарности за качването на katomova, mia_koluchi и tuci8710 Епизод 1, Епизод 2, Епизод 3, Епизод 4, Епизод 5, Епизод 6, Епизод 7, Епизод 8, Епизод 9, Епозд 10,Линк към Болидрийм!Торен файлове за сваляне: Е01, Е02, Е03, Е04, Е05, Е06, Е07 и Е08, Е09, Е010Към края на излъчването на сериала ще започване качване и по българските торент тракери!!! Личен коментар: Много свежа и забавна драма! Върна ме във времето на първите епизоди на БОФ и нетърпението, с което чаках. Силна доза смях и много сладки момчета Гарантиран смях
Последна промяна ireto_rs на Сря Ное 11, 2009 9:21 pm, променена общо 7 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 3:07 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
ireto_rs написа: Върна ме във времето на първите епизоди на БОФ и нетърпението, с което чаках. Силна доза смях и много сладки момчета Корейското Хана Кими Смях и сладки момчета + Анджелина Джоли под формата на куче
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 3:09 pm |
|
Mia - chan |
|
|
|
<3 много ми хареса първи епизод, такъв смях падна с нетърпение очаквам другите ^^ (Jang Geun Suk )
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 9:40 pm |
|
ireto_rs |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 10, 2009 11:28 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
Вече и Епизод 2 на български!
|
|
|
Заглавие: Re: Link: You're beautiful [K-drama] Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 1:32 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Оригиналът си е на DJ Doc (които все още чакам да си докарат абума вече, че.. както и да е, мои си работи ^^;;), DJ Ozma e купил правата после и е направил денс версията, която заля Япония през 2006та... иначе, ако трябва да бъдем още по-точни, DJ Doc са заели Daddy Cool на Boney M за основа, но това е вече друга тема А това клипче в кой епизод точно се пада да е, понеже пише трети на видеото, ама аз нещо не го видях в трети ..
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|