|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 12:33 am |
|
Galadriel |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
|
Кяяяяяяяяя, тва беше ни повече, ни по-малко от най-убавия яои филм, дето съм гледала. Ииииииииик, не спряха да се плякат (е, спираха де, ама не беше за дълго). Кяяяяяяяя, Тачибана рули, кяяяяяяя, ноузблийд евриуеър
Nyappy, голямо благодарско за тия час и 10 минути размазване =)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 1:13 am |
ukio |
|
|
|
Трябваше да се досетя, че рано или късно и Yasuka Saito ще получи подобна роля.
Филмът много ми хареса. И най-вече позитивният финал.
През цялото време се опитвах да си спомня, къде е участвала актрисата, която играеше Юки. Чак накрая разбрах. Тя имаше доста интересна героиня в Himitsu no Hanazono.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 1:09 am |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
-_-Vanessa-_- написа: на последните 2 сцени с главните герои бях с ей такава усмивка а накрая направо се разтопих пред монитора малко мудно ми вървеше,но определено края си заслужава
Споделям мнението ти напълно! Много добро впечатление ми направи факта, че всяка целувка между двамата не изглеждаше насилена, а напротив - сякаш по-естествено нещо на света просто няма Единственото, което не ми хареса, бяха зъбите на Тачибана...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 1:41 pm |
|
Green Sodapop |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 09, 2008 11:49 am Мнения: 84 Местоположение: София
|
Доживях и това в този форум, а? Както и да е, нека преглътна елитистките си чувства.. обичам този филм, сериозно! Както някой вече каза, това е най- добрият японски (подчертавам) филм в този жанр! Първо, перфектен избор в главните роли- и не само защото обичам и двамата много много, ами просто защото се справиха много добре. Като второ.. кой може да откаже позитивен финал в такъв тип филм? Не съм аз! Като трето.. просто ми хареса. Мисля, че трябва да го гледам пак, за6тото вече мина повече от половин година откак го гледах запоследно.
И да не съм чувала нищо ло6о за прекрасния зъб на човека, ясно?!
Последна промяна Green Sodapop на Чет Дек 18, 2008 2:57 am, променена общо 1 път
_________________ Life is what you see in the mirror. It's neither real, nor unreal.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 22, 2008 4:06 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Ок, съгласна за зъбаря! А и като цяло - филмът с нищо, ама нищичко не ме впечатли, освен с това, че Оотани беше супер як и наистина си изпълняваше ролята на семе мнооого добре! Обожавам гласа му! ОБАЧЕ като цяло филмът ми мина толкова бързо, дори скучно....интересна историйка, ама някак много посредствено ми играеха героите. Няма да се правя и ще си кажа, че и аз бях на първата целувка, толкова беше готино и сладко, но след това нещата нещо ми затъпяха. И на всичките суперлативи, които изчетох (моля никой да не се засяга, всеки си е с вкус), мислех, че макар и не нищо особено, все ще има за какво да се хвана............Ми.......не беше така, липсваше ми нещо.....актьорска игра може би? Защото няма да се оплача от липсата на сладки моменти...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|