|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: The Snow Queen [K-drama] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 3:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3428.jpg) |
caprice06 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
![Изображение](http://i71.photobucket.com/albums/i127/caprice06/Movies%20and%20Dramas/snowqueenlp9.jpg) THE SNOW QUEEN Also known as: Noon Eui Yeo Wang Genre: Romance, Drama Country: South Korea Year: 2006 Cast: # Hyun Bin as Han Tae Woong/Han Deuk Gu # Sung Yu Ri as Kim Bo Ra # Im Ju Hwan as Suh Gun Woo # Yoo In Young as Lee Seung Ri # Kim Tae Hyun as Choi Choong Shik # Go Doo Shim as Park Yeong Ok (Tae Woong's mother) # Kim Weung Soo as Lee Dong Sul (Seung Ri's father) # Chun Ho Jin as Kim Jang Su (Bo Ra's father) # Oh Mi Hee as Bo Ra's mother # Lee Sun Ho (not Andy from Shinhwa) as Kim Jeong Kyu Awards: * 2006 KBS Drama Awards: - Popularity Award (Male) - Hyun Bin - Popularity Award (Female) - Sung Yu Ri - Netizen Award (Male) - Hyun Bin - Best Couple Award - Hyun Bin and Sung Yu Ri Preview: Synopsis: Хан Те-унг и Ким Джонг-гю са едновременно приятели и съперници. Те са гордостта на гимназията, притежавайки изключително високо IQ, което вечно ги поставя един срещу друг било то в изпити, проекти или олимпиади. Когато Джонг-гю загубва срещу Те-унг в изключително важно състезание, той се самоубива, отчаян от думите на взискателния си баща, че "никой не помни вторите". Те-унг, самообвинявайки се за смъртта на приятеля си, бяга от къщи и никой повече не чува за него. Точно преди трагичната случка Те-унг се запознава с малко наперено момиче, чиято мечта е да замине за Лапландия. Те се сприятеляват и в деня на инцидента имат уговорена среща, но Те-унг така и не се появява. Осем години изминават, през които Те-унг, приел нова самоличност, се опитва да преживява, помагайки в един боксьорски салон. Пътят му се преплита с този на Ким Бо-ра, красива и богата снобка, страдаща от рядка болест. Въпреки бурните им отношения, значението, което всеки от тях внася в живота на другия, е по-голямо, отколкото биха признали. В хода на историята се разкриват много тайни около миналото и на двамата, както и се появяват хора, претендиращи за място в бъдещето им. Но какво искат те самите и дали ще го получат? * Директен БГ даунлоуд *
>MANGA< Info | Online| Download * Extras *
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 5:07 pm |
ukio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Тази драма все ми попадаше пред очите, но така и не успях да я гледам. Благодаря, caprice!
Прекрасно оформление! Цветовете създават истинска зимна атмосфера, а снежинките напълно я допълват.
Hyun Bin сега снима нова драма заедно с Eric Mun. Казва се Ring Of Hell. ще започнат да я излъчват, след края на Хон Гил Донг.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 5:15 pm |
caprice06 |
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Ерик Мун и Хьон Бин заедно? О.о Тогава значи да се моля Хонг Гил-донг да свърши по-бързо! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) *скрива се преди феновете на сериала да са я докопали*
Благодаря за комплимента, направих темичката с голямо желание^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 7:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21793_1237014189.jpg) |
Neya |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Caprice, златна си!
Точно този сериал свалях от asiadvdclub и се бях отчаяла колко дълго ще го точа...! Благодаря ти много, че уцели момента!
И благодаря за всички сериали, които си/сте качили тук - все още считам, че всички линкове към бгшеър са някакво златно съкровище, което не съм и си помисляла, че мога да получа.
P.S Не успях да намеря Hello My teacher и Dal Jas Spring, затова след като ги преточа от d-addict мога да помогна с качването им тук.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 10:22 pm |
caprice06 |
|
|
Радвам се , че темата ми е имала смисъл
"Снежната кралица" е много хубав, актьорите се справят чудесно и въпреки, че принципно ми е трудно да гледам драматични сериали, този просто ме увлече! Грабна ме още с началната сцена - огромна снежна шир ![:love:](./images/smilies/love.gif) - беше изключително красив момент! Хареса ми, че въпреки драматичната насоченост на сериала, не липсваше и хумор, който да разведрява атмосферата.
А тематичната песен на драмата е един много красив и нежен инструментал, всеки път като я чуя се се сещам за гореспоменатата сцена^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 5:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11784.png) |
shnolichka |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Каприс скъпа...гледах драмичката и ми хареса...наистина това безкрайно ледено поле те грабва внезапно и просто не можах да му устоя и се гмурнах надълбоко във филма ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) !
Проблема е следния.....Имали някаква възможност да се намери суб за спешъла?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 7:34 am |
caprice06 |
|
|
Радвам се, че сериалът ти е харесал
За съжаление, групата, която го събваше, имаше недостиг на преводачи по онова време и впоследствие се отказаха да превеждат спешъла. Т.Т
Много вода е изтекла оттогава и не вярвам сега тепърва някой да тръгне да го превежда.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 10:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11784.png) |
shnolichka |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Ами тогава, като няма здраве да е няма да плачем я...нестига, че пролях толкова сълзи накрая ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ..мерси все пак, че ме информира^^! Ще го изгледам(спешъла).....без!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 10:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21270.jpg) |
Sinyhe |
|
|
И аз взех,че го изгледах преди малко.
Сериала ми хареса,беше малко особен и някои неща ми се струваха прекалени(не дотам обоснованото чувство за вина,поне според мойта логика,но корейска му работа/манталитет ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) , както и изключителната доброта на главния герой,мале Хюн Бин беше направо ангелче ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и май не до там перфектния избор за докторчето ),но въпреки това ми беше интересен,харесаха ми и засегнатите теми във филма,които наистина го правят сериозен, но и дълбок и смислен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 7:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=143_1244573363.jpg) |
Rinaldo |
|
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 7:37 pm Мнения: 211 Местоположение: South Korea - Русе
|
Хубаво беше сериалчето и аз вчера го доизгледах с майка ми, но 16 серий му са много, 12-13 серии му стигаха. Сун Ю-ри беше отново във вихъра си, не случайно имат награда с Хюн Бин за "Best Couple", но преди това гледах Prince's First Love и Ча Те Хюн, независимо от различната роля сравнена с тази на Хюн Бин от Snow Queen, игра на 10 нива по-добре. Май трябваше в обратен ред да ги гледам драмичките ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
_________________ console gaming is true gaming.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 9:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=143_1244573363.jpg) |
Rinaldo |
|
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 7:37 pm Мнения: 211 Местоположение: South Korea - Русе
|
leegalize_it написа: аз с нетърпение чакам да видя какъв ще е следващият сериал със Сунг Ю-Ри ... за сега нищо не се чува... само реклами снима...
Има няккави слухове, че скоро почва нова драма ама казват, че още са само слухове.. иначе новия сериал с Хюн Бин - The World They Live In излиза ноември..
_________________ console gaming is true gaming.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|