|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 24, 2007 8:38 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Аз пък нямам търпение да идва юли месец . Просто ми се сбъдна още една от мечтите/желанията ..бе тая година много неща ми се сбъднаха, чак вече не знам к'во става
Шун и Тома Икута + Ямамото Юске и Хиро Мизушима (Kamen Rider Kabuto) + Маки Хорикита = екранизация на една от най-най-любимите ми шоуджо манги (с малко шоунен-ай хинтс) Hana Kimi.
Ох, доволно потривам ръчички ииии .....пак се отнесох .
Та темата беше за Yuuki, който още не съм гледала, понеже special-ите си ги оставям за накрая ...сега още гледам Summer Snow и скоро ще подхвана Yoshitsune (бог да ми е на помощ -- 49 еп. как ще ги изтрая хич ни нам, ама заради Tackey & Shun ще се наложи ^^).
Мерси за линкчето, че аз щях да го свалям 9 дена и 9 нощи от megaupload >.<
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 24, 2007 8:46 pm |
|
Megera |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
Малко оффтопик: Я, още някой нетърпелив като мен, който чака Хана Кими /офф
А иначе Yuuki и аз още не съм го изгледала... като ми се пригледа нещо, на което да плача - тогава. Сега съм някаква весела и не ми се ще да си развалям настроението.
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 02, 2007 12:03 pm |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Aerith написа: Аз пък нямам търпение да идва юли месец Шун и Тома Икута + Ямамото Юске и Хиро Мизушима (Kamen Rider Kabuto) + Маки Хорикита = екранизация на една от най-най-любимите ми шоуджо манги (с малко шоунен-ай хинтс) Hana Kimi.
YES YES YES! Нали, аз не мога без един мазен offtopic. Но при мен е по- скоро Тома + Хиро + Ямамото Юске + Широта Юу, yes yes yes. И разбира се, една страхотна манга, а и тайванският сериял също беше приятен. Както и да е...
Колкото по темата, отдавна една приятелка ме изнуди да го гледам с нея, но, знам ли, не ми хареса особено много. Самата история беше затрогваща и сигурно би ми станало ужасно тъжно, ако не беше Каме, когото някак просто леко така не мога да търпя. *лично мнение* Това от мен. Позамазах флууда.
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 15, 2008 4:27 pm |
|
nana89 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 17, 2007 12:22 pm Мнения: 22 Местоположение: in Bya-chan's room, under At-chan's bed, behind Hyde-sama's back XD
|
От всички драматични и тъжни филми, които съм гледала (а не мисля, че са толкова малко) този заема първо място... още повече, че е по истински случай. Поне лично за мен беше изключително силен
Голямо благодаря за линковете^^
_________________ ~Nemurenai yo...~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 7:36 pm |
|
gal_ps |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 4:15 pm Мнения: 118 Местоположение: Sofia
|
Megera написа: Понеже от торентите го теглих около 20 часа... ето и един линк към bgshare. [Love Song] Yuuki
Извинявам се, но може ли отново да ги качите някъде, защото линка в BG share, вече не е активен.
Благодаря предварително
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 10:20 pm |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 3:10 pm |
|
gal_ps |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 4:15 pm Мнения: 118 Местоположение: Sofia
|
Мерси много
Онзи ден влезнах в един форум (чужд), и там едната тема беше "boys don't cry, but when they do, who does it best?"... повечето отговори бяха за корейски актьори, които още не съм гледала, но в един пост ме изкефи написаното " kame in yuuki, and O.S. in yuuki....." е аз съм си пристрастна към Шун и реших да го изгледам по-рано от предвиденото. Вчера беше този ден за гледане.... честно казано този филм те хваща за гърлото и влиза в сърцето.... наистина е страхотен....казва много а и играта на Каме наистина е добра....аз може и да съм малко с професионално изкривяване, но определено това ще си остане на компа още много време преди да го бутна на диск в класьорите.
Който реши да го гледа, да си приготви купчина салфетки ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 7:11 pm |
|
Ayame |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 28, 2005 2:16 pm Мнения: 40 Местоположение: The Sky
|
Страхотен филм и с голямо послание Чудех се понеже е по реална история някой дали е виждал снимка и инфо за истинския Yuuki Аз потърсих обаче без успех.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 12:05 am |
|
carrtman |
|
|
|
Филма наистина е страхотен, ужасно тъжен, но и те кара да погледнеш на нещата от една друга страна и наистина да се замислиш.
...To comprehend the value of one year, just ask the students who failed their entrance exams. To comprehend the value of one month, just ask a mother who gave a birth to e premature baby. To comprehend the value of one week, just ask the editor of a weekly newspaper. To comprehend the value of one hour, just ask the lovers who are waiting to meet. To comprehend the value of one minute, just ask the people who missed the train. To comprehend the value of one second, just ask the person who managed to avoid an accident just in time. To comprehend the value of one tenth of a second, just ask the person who ended up with a silver medal at the Olympics. The hands of the clock will continue ticking. Therefore, treasure every moment you have...
Живейте с кеф и се радвайте на всеки момент
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 27, 2008 1:17 am |
|
JennY |
|
|
|
Наистина филмчето е много стойностно, заслужава да се гледа даже бих казала, че е голяма загуба, ако не го направи някой.Карате да се замислиш много дълбоко и дава голям стимол за живот!
Актьорите бяха много сладки имаше смях, много сълзи,а и не липсваше и Oguri Shun абе Страхотно филмче!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|