Дата и час: Чет Фев 13, 2025 12:02 am

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Soft Ballet [J-industrial/synthpop]
МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2009 7:01 pm 
Аватар

Изображение
* Темата е подредена:
1 - инфо за групата
2 - линкове към клипове на стрийм
3 - линкове за директен даунлоуд

ИзображениеSoft Ballet е японска индъстриъл-синтпоп група и се състои от трима души - Маки Фуджии (китара, програмиране), Кен Мориока (също китара и програмиране) и Рьоичи Ендо (вокал). Музиката им съчетава отсечени и агресивни индъстриъл-елементи с техно-бийт, тежки китари и въздействащи вокали. Звученето на Soft Ballet напомня на ню-уейв бандите от края на 80-те години, като New Order например. Групата съществува от 1989 г., въпреки дългия период на затишие между 1995-2002 г., когато членовете на Soft Ballet се занимават активно само със страничните си проекти.

Изображение
Дискография:
цъкни тук

Изображение
Клипове на стрийм:
цъкни тук:

ИзображениеЛИНК (Mediafire)

Профил  

Заглавие: Re: Link: Soft Ballet [J-industrial/synthpop]
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 8:36 pm 
Аватар

Още един линк, този път за възможно най-пълната дискография. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2049721 За "руската замунда" се иска само елементарна регистрация;)

P.S.: Някой модер ще се сети ли да адне темата в каталога, за да не си я търся чрез Гугъл? :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2012 8:27 pm 
Аватар

@kcekce не те познавам, но те обичам :D Ендс и компания са ми на сърце, а и солотата им са адски добри.
(Така де, ends с този глас малко му трябва да прави хубава музика, а Suiren и Мориока също не падат по-долу.)
Голям фен съм по-конкретно на солото на Ендо- ends , a Adventure 48 се нарежда сред най-любимите ми албуми въобще.

За Soft Ballet- като цяло ми се струва че заедно с Der Zibet, Buck-Tick D'erlanger и auto-mod са в едни среди, макар и да правят общо взето различна музика. Ендо има страшно въздействащ глас, а Мориока въпреки моментните си прилики с диско топка е добър музикант.

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 6:13 pm 
Аватар

Май не заслужавам чак такава обич, щото за Ends изобщо не знаех, преди да го напишеш това мнение :lol: В смотаната уикипедия не пише нищо за соловата дейност на Ендо (или поне не на английски), та доскоро тънех в неведение. Освен това адски трудно се търсят с това име. Набарах дотук само 3 алума (Adventure 48, Found и Magic Days), така че ако имаш други за шерване, ще съм изключително благодарна ;)

EDIT: Опа, изровиха се все пак от рутракера с пълна дискография;) http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3769248

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ]