|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Каква азиатска музика слушате? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 24, 2006 8:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3428.jpg) |
caprice06 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Ми аз слушам най-много корейска (неизбежно беше след близо 2 години, прекарани там) - поп, хип-хоп, Р'н'Б, малко рок. Покрай аниметата прослушах и японска и то не само ОСТ-ове, случайно наскоро попаднах и на Jay Chou, та и китайският вече е в списъка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Преди бях намерила в дата.бг някакъв тайландски рап, нещо не ме вдъхнови
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 24, 2006 9:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2046.jpg) |
Felagund |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
ммм не звучи така както тези дето ми се слушат
след 5-10 минути ще пусна линк за
Rip Slyme - Hot Chocolate
EDIT: оп не мога да дам линк - акаунта ми в датата е изтекъл и докато някой пак не го плати не мога да ъплоудвам
но приемам поръчки за качване на тракера
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 27, 2006 12:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Оу, тая тема как не съм я видяла
Ок, да започнем с тривиалните неща, j-pop, j-rock (тях ги слушам по много). После минавам на рап или хип-хоп или там както се води, обаче си слушам само m.c.A·T. Другите изпълнители нещо не ми понасят. Като ми омръзнат, почвам k-pop (DBSK non-stop и малко Howl & Rain). И покрай тайванските драми, взех да слушам и тайванска музика, която хич не е лоша, мога да кажа ...дам, абе само китайска не съм прослушала още, ма и на тва може скоро да му дойде времето ^^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 28, 2006 11:45 am |
![Аватар](http://fc00.deviantart.net/fs45/f/2009/146/c/5/new_assasins_creed_2_by_Stormwan.png) |
f.Anderson |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Orochimaru_sama написа: Слушам J-Rock без да претендирам,че съм голям разбирач ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
то и аз съм в същото полужение
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 03, 2006 7:11 pm |
Isamashii |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Аз слушам от японският поп само една певица - Tamaki Nami.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|