|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 7:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 21, 2007 5:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3428.jpg) |
caprice06 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Ся ше си ги мериме ли
Около 60гб, това е заедно с клиповете и някой и друг концерт
ОСТ-овете на филмите и драмите не знам колко са, щото са ми разделени в папките с филмите, сигурно са + още няколко гига
Ако включваме и аниме ОСТ-ове, щот то си е азиатско...пфффффффф, знам ли вече
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 21, 2007 6:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=471.jpg) |
Dr. P |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Is it just me or do these spam topics get lamer and lamer... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) *cough-cough* kum 3 GB....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 22, 2007 3:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ох, като се прибера ще видя ама по спомен - 3-4 ГБ на компа и още толкова сигурно по дискове, като това е без ОСТ на анимета и фими (особено на филми). Ех, а ако сваля всичко, на което съм хвърлила око сигурно и моето ще стане няколко десетки....ама сега нямам място....И да не си мислите, че е само за фук, всичкото си го слушам!!!
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|