Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:54 am

Страница 1 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: # Антидепресанти и Автодепресанти :) #
МнениеПубликувано на: Съб Мар 17, 2007 9:18 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
А именно :arrow:

Антидепресанти - песни, които слушаш, когато ти е гадно, за да си оправиш настроението :dance:

Автодепресанти - песни, които слушаш, когато ти е гадно, за да ти стане още по-гадно :roll: ....един вид мазохизъм :lol:

Ае да ви видя :mrgreen:

П.П. Моят антидепресант - Vanilla и U+K(това nya-nya :lol: ) на Gackt
и автодепресант - The Cape of Storms на Hyde (винаги ми се свива коремът и ми засяда буца на гърлото, като я слушам :( )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 17, 2007 10:06 pm 
Аватар

За мен винаги зависи. Когато ми е гадно, слушам повече гадна музика, нямам навика да се опитвам да се развеселя чрез нея. Песни, които ми действат лошо са повечето на SHOWTA. (красиви са, някак, и ме натъжават), Crystal, 雪蛍 на Plastic Tree (и повечето техни), landmark на Salyu и известно количество други, за които не се сещам, но ще дам edit, когато си припомня.
Антидепресанти имам, но тях слушам само в хубавите моменти, защото, ако ми е тъжно, и тях някак не възприемам правилно. Те са повечето песни от Prince of Tennis и произволните, известно количество поп песни, песни на RAG FAIR, ウルフルズ или けちゃっぷMania. Много са, наистина.

Последна промяна Monochromantic на Вто Мар 20, 2007 10:25 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 12:52 am 
Аватар

Антидепресант- high and mighty colour & Orange Range
Автодепресанти - Kadenzza & Boris

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 9:36 am 
Аватар

антидепресанти - Gackt - Luna, Jinn - Shiki Sai Sai, TM Revolution - Bring it On, Maximum The Hormone - What's Up People и още доста но само за тези се сещам :P
автодепресанти - Toshiro Matsuda - Wind, Yui - Goodbye Days, Nancy Sinatra - Bang Bang, Goo-Goo Dolls - Iris, Big Runga - Lonely Lola Cherry-Cola Girl и ендинга на Каубой Бибоп - Blue :( Просто вижте текста...http://www.animelyrics.com/anime/cbebop/cbblue.htm

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 3:51 pm 
Аватар

Антидепресант - Kotani Kiniya - Yuutsu No Seven Days, The STRiPES - Loosey, Tamura Naomi - Yuragu koto nai ai
Автодепресант - някой неща на Rie Tanaka,High and Mighty Color - Okizarisu, Anna Tsuchiya - Frozen Rose и My Fate (особено замръзналата роза вчера ме докара до сдух, а бях в адски добро настроение^^)

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 4:55 pm 

Антидепресанти - няма.

Автодепресанти - Mizar (vsichko), Amano Tsukiko - Koe, Amano Tsukiko - Chou, Jack Or Jive (vsichko), Orom (vsichko), Burzum (vsichko), Ordo Rosarius Equilibrio (nqkoi pesni).

Не всичко е азиятско, но това е положението :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 4:59 pm 
Аватар

Aнти- > Nana Mizuki - Wild Eyes, MOVE - Drivin' through the Night, MELL - Red fraction, Salia - Trust, MOSAIC.WAV - Saikyou OX Keikaku, Aya Hirano & Co. - Hare hare Yukai (:lol:), Amika Hattan - To the Light ...

Авто- > Toshiro Masuda - Aa Shitei Ai; Steve Conte - Heaven's not Enough, Alan Ke You Lun - Zero, angela - Separation, proof, T.M.Revolution - vestige, KOTOKO - Hane, Kazuki Katou - Solitaire, Jyukai - Anata ga Ita Mori & Hikari, Hironobu Kageyama - Kono Yo no Hate ~Eden~ ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 9:00 pm 
Аватар

Anti - An Cafe - Bokura no Po-popo - отвсякъде ^^

Авто - Dir en Gray - Obscure и други ама не се сещам :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 12:20 am 
Аватар

Анти - Chisana Inori (Fruits Basket), Alegro Cantabile (Nodame Cantabile), Jay Chou - Ninja

Авто - Requem Inori (Trinity Blood), Te wo Tsunaide (Ju OH Sei), This Love (Blood+)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2007 11:45 am 
Аватар

анти- всичко на alice nine (тези са пълен провал като стане въпрос за тъжни песни XD), Dir en grey- Taiyou no ao (Toshiya mix), Itoshii hito (beta de suman) XD, Girugamesh- Glamorous Sky, Daisuke Asakura- Super Drive (Silent beat mix), Utada Hikaru- This is love, едит: DDR- Butterfly :lol:

авто- Dir en grey- ain't afraid to die и Hotarubi, Miyavi- Nozomare nu baby, the GazettE- Cassis, Tomoko Tane- Broken Wings, Gackt- Lust for blood

изкушавам се към анти да прибавя Richard Marx & Donna Lewis- At the beginning :lol:

Заглавие: Re: # Антидепресанти и Автодепресанти :) #
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2007 10:57 am 
Аватар

kanela написа:
антидепресант -..... Lamb.....

Lamb? Странно аз ги причислявам към авто-, даже много авто!

Авто- та Lamb, Garbage, Hyde (естествено The Cape Of Storms), Gackt - I'll attack, Ares, Freesia ~ Op.2, Illness ilusion, Leeca~Prologue (и други негови песни, но тези основно), Rain - In My Bed, The TRAX - Carnaval, Only Human - Piano, Bleach - Ichirin no Hana. По принцип инструменталите и подчертавам - пиано инструменталите ми действат малко "спира-мозъчната-дейност", незнайно защо.....

Анти- Nakashima Mika - Hitoiro, Eyes For The Moon, Rain - No no no, Baby baby, But I love you, DBSK - Baloons :lol: :mrgreen: (това сигурно е най- най- антидепресанта, а ако се съчетае и с клипа, мухахах :lol: ), бих добавила Instant Pig (с комплименти към Ирката)

Like a diamond in the sky.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2007 11:26 am 
Аватар

Звиси кои песни...Goreski(така ли се пишеше) е авто, но Bline е анти... :D Много яка група!

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2007 2:50 pm 
Аватар

Очаквайте дълъг и напоителен отговор понеже съм бог на автодепресантите :lol: Та, почваме подред:

Авто: Gackt- Seki-rei (тва е мега-турбо-хипер сдухващо парче, просто ми иде да си взема лопата и да се заровя някъде :lol: ), Freesia 1&2, Sayonara (текстът е некъв много прочувствен, плаче ми сеееее), Birdcage, Future, Kagero. Miyavi - Yamete Shite Sawaranaide ( :o егати текста), Itoshii Hito. Dir En Grey - Zakuro (ужас, особено в концертен вариант), Higeki Wa Me Futa Wo Oroshita Yasashiki Utsu, The Pledge, Embryo. Malice Mizer - Le Ciel. Hyde - Prayer, Fruits of Chaos. The Gazette - Reila, мога да изброявам още ма ще ми писне :D
Анти: AnCafe - абсолютно цялото им творчество, но най-вече Smile Ichiban Ii Onna (по възможност трябва да се гледа и клипът :lol:). Gackt - Marmalade, Vanilla (поклащам се с Гакто вляво и вдясно :D), U+K, Black Stone, Mirror. Всичко на Miyavi.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 04, 2007 11:56 pm 
Аватар

Като антидепресант определено ми действа на Gazette-Cockroach
тва дет ме депресира най-много са песните на Hyde от албума му от 2002,не се сещам как се казваше,някак са ми умрели/бавни/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 3:00 pm 
Аватар

Анти - Orange range, Minmi, the GazettE, [Jamiroquai]

Авто - n/a .. за какво ми е

Фани ♥
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща