|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: # Антидепресанти и Автодепресанти :) # Публикувано на: Съб Мар 17, 2007 9:18 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
А именно
Антидепресанти - песни, които слушаш, когато ти е гадно, за да си оправиш настроението
Автодепресанти - песни, които слушаш, когато ти е гадно, за да ти стане още по-гадно ....един вид мазохизъм
Ае да ви видя
П.П. Моят антидепресант - Vanilla и U+K(това nya-nya ) на Gackt
и автодепресант - The Cape of Storms на Hyde (винаги ми се свива коремът и ми засяда буца на гърлото, като я слушам )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 17, 2007 10:06 pm |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
За мен винаги зависи. Когато ми е гадно, слушам повече гадна музика, нямам навика да се опитвам да се развеселя чрез нея. Песни, които ми действат лошо са повечето на SHOWTA. (красиви са, някак, и ме натъжават), Crystal, 雪蛍 на Plastic Tree (и повечето техни), landmark на Salyu и известно количество други, за които не се сещам, но ще дам edit, когато си припомня.
Антидепресанти имам, но тях слушам само в хубавите моменти, защото, ако ми е тъжно, и тях някак не възприемам правилно. Те са повечето песни от Prince of Tennis и произволните, известно количество поп песни, песни на RAG FAIR, ウルフルズ или けちゃっぷMania. Много са, наистина.
Последна промяна Monochromantic на Вто Мар 20, 2007 10:25 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 9:36 am |
|
Amnesia |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 10:29 pm Мнения: 367 Местоположение: Бургас....близо до него >_>
|
антидепресанти - Gackt - Luna, Jinn - Shiki Sai Sai, TM Revolution - Bring it On, Maximum The Hormone - What's Up People и още доста но само за тези се сещам
автодепресанти - Toshiro Matsuda - Wind, Yui - Goodbye Days, Nancy Sinatra - Bang Bang, Goo-Goo Dolls - Iris, Big Runga - Lonely Lola Cherry-Cola Girl и ендинга на Каубой Бибоп - Blue Просто вижте текста... http://www.animelyrics.com/anime/cbebop/cbblue.htm
_________________ Не бива да мисля,потънала в тъга, каква бях преди и каква съм сега
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 4:55 pm |
Isamashii |
|
|
|
Антидепресанти - няма.
Автодепресанти - Mizar (vsichko), Amano Tsukiko - Koe, Amano Tsukiko - Chou, Jack Or Jive (vsichko), Orom (vsichko), Burzum (vsichko), Ordo Rosarius Equilibrio (nqkoi pesni).
Не всичко е азиятско, но това е положението
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 4:59 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Aнти- > Nana Mizuki - Wild Eyes, MOVE - Drivin' through the Night, MELL - Red fraction, Salia - Trust, MOSAIC.WAV - Saikyou OX Keikaku, Aya Hirano & Co. - Hare hare Yukai (:lol:), Amika Hattan - To the Light ...
Авто- > Toshiro Masuda - Aa Shitei Ai; Steve Conte - Heaven's not Enough, Alan Ke You Lun - Zero, angela - Separation, proof, T.M.Revolution - vestige, KOTOKO - Hane, Kazuki Katou - Solitaire, Jyukai - Anata ga Ita Mori & Hikari, Hironobu Kageyama - Kono Yo no Hate ~Eden~ ...
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 9:00 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Anti - An Cafe - Bokura no Po-popo - отвсякъде ^^
Авто - Dir en Gray - Obscure и други ама не се сещам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 11:45 am |
|
meh_ch |
|
|
|
анти- всичко на alice nine (тези са пълен провал като стане въпрос за тъжни песни XD), Dir en grey- Taiyou no ao (Toshiya mix), Itoshii hito (beta de suman) XD, Girugamesh- Glamorous Sky, Daisuke Asakura- Super Drive (Silent beat mix), Utada Hikaru- This is love, едит: DDR- Butterfly
авто- Dir en grey- ain't afraid to die и Hotarubi, Miyavi- Nozomare nu baby, the GazettE- Cassis, Tomoko Tane- Broken Wings, Gackt- Lust for blood
изкушавам се към анти да прибавя Richard Marx & Donna Lewis- At the beginning
_________________ Die's Theory of Animal Magnetism states that "When Die is in close proximity to Shinya, he will inevitably try to reduce the space between drummer and rhythm guitarist ratio."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: # Антидепресанти и Автодепресанти :) # Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 10:57 am |
|
limon4elo |
|
|
|
kanela написа: антидепресант -..... Lamb.....
Lamb? Странно аз ги причислявам към авто-, даже много авто!
Авто- та Lamb, Garbage, Hyde (естествено The Cape Of Storms), Gackt - I'll attack, Ares, Freesia ~ Op.2, Illness ilusion, Leeca~Prologue (и други негови песни, но тези основно), Rain - In My Bed, The TRAX - Carnaval, Only Human - Piano, Bleach - Ichirin no Hana. По принцип инструменталите и подчертавам - пиано инструменталите ми действат малко "спира-мозъчната-дейност", незнайно защо.....
Анти- Nakashima Mika - Hitoiro, Eyes For The Moon, Rain - No no no, Baby baby, But I love you, DBSK - Baloons (това сигурно е най- най- антидепресанта, а ако се съчетае и с клипа, мухахах ), бих добавила Instant Pig (с комплименти към Ирката)
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 11:26 am |
|
BlossomStar |
|
|
|
Звиси кои песни...Goreski(така ли се пишеше) е авто, но Bline е анти... Много яка група!
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 04, 2007 2:50 pm |
|
rangele |
|
|
Регистриран на: Сря Дек 20, 2006 3:15 pm Мнения: 119 Местоположение: Gackt's bathroom.
|
Очаквайте дълъг и напоителен отговор понеже съм бог на автодепресантите Та, почваме подред:
Авто: Gackt- Seki-rei (тва е мега-турбо-хипер сдухващо парче, просто ми иде да си взема лопата и да се заровя някъде ), Freesia 1&2, Sayonara (текстът е некъв много прочувствен, плаче ми сеееее), Birdcage, Future, Kagero. Miyavi - Yamete Shite Sawaranaide ( егати текста), Itoshii Hito. Dir En Grey - Zakuro (ужас, особено в концертен вариант), Higeki Wa Me Futa Wo Oroshita Yasashiki Utsu, The Pledge, Embryo. Malice Mizer - Le Ciel. Hyde - Prayer, Fruits of Chaos. The Gazette - Reila, мога да изброявам още ма ще ми писне
Анти: AnCafe - абсолютно цялото им творчество, но най-вече Smile Ichiban Ii Onna (по възможност трябва да се гледа и клипът ). Gackt - Marmalade, Vanilla (поклащам се с Гакто вляво и вдясно ), U+K, Black Stone, Mirror. Всичко на Miyavi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|