Дата и час: Сря Фев 26, 2025 2:30 am

Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Ends[J-Rock]
МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 8:16 pm 
Аватар

Изображение
Ако сте слушали Soft Ballet, бързо ще решите дали ви се слуша Ends - това е соловият проект на вокала им Рьоичи Ендо. Стилово музиката на Ends е доста трудно да се определи - както се случва в повечето добри групи, музиката е просто ХУБАВА, без да се рамкира в някакъв стриктно спазван жанр. В инструменталите често се намесват какви ли не акценти - от 60-тарски клавири в стил Doors, през средновековен тип клавесинни мелодийки, до джазирани духови инструменти и траш-барабани. И разбира се не бива да се пропуска фактът, че Ендо има уникален глас;)

Специални благодарности на DelphineDelmar, че ме светна за съществуването на Ends;)

Малко лайвче за зарибявка:

* Според мен специално това изпълнение може да побърка всеки независимо от вкуса му - от транс-манияци до метъли :rocknroll: За последните - голямото мазало почва след 03:34 ;)

И едно по-кротичко:

ЛИНК за дискографията - торент в РуТракер (изисква регистрация, има предоволно сийд)

Профил  

Заглавие: Re: Ends[J-Rock]
МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2013 5:59 pm 
Аватар

Една приятелка, която е J-rock фенка, доста им се кефи, та ми е пращала от време на време линкове към техни песни. :)
Но са наистина мега добри. :rocknroll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ]