Дата и час: Сря Фев 26, 2025 2:18 am

Страница 6 от 6 [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: SM Entertainment [K-pop]
МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 12:32 am 
Аватар

Съжалявам, че чак сега отговарям, ма море и такива работи.... :lol:
Ам, една приятелка и тя гледала не догледала някакво интервю и после ми каза, че Jonghyun бил напуснал, а пък аз изобщо не проверих какви са новините и така. Нахоках я тази моя приятелка да не ме стряска така. 8)

Отделно от Shinee, напоследък съм се загледала по Super Junior в YouTube-то и се чудех дали някой може да ме носочи към линкче от където да си дръпна албумите им. Пробвах малкото линкчета които видях в темата, но никой не ми се отваря, или ако ми се отвори ми пише, че са премахнали файла. :(
Ако не е прекалено нахално искам линкче и за суб-групите. А ако има и линкче за соло песничките на KyuHyun просто ще Ви обичам!!! KyuHyun има най-уникалния глас. Направо като го слушам ииии ....... просто не знам. Hope is a dream that doesn`t sleep е просто уникална песен. Текста е върха и както я изпълнява ми иде да се разплача.
А в MV-то на Super Junior M Perfection е просто уникален. Пускам си я песничката за пръв път и не гледам MV-то, ми си цъкам нещо в нета и като дойде неговия глас и както си чета някаква манга просто замръзнах! Буквално не можех да мисля и както се изразяват в мангите ba-thump, ba-thump, ba-thump! Гласа на това момче просто докосва нещо специално в мен!
Той е официално новият ми любимец заедно с Jonghyun от Shinee и SiWon пак от Super Junior (не че пее чак толкова уникално, просто е невероятно готин :baby: :baby: :baby: ) Абе тия корейци, кой от кой по готин и сладък!

P.S.Няма да се обидя и на албума на Хенри, trap не е лоша песничка, зарибяваща е! Но SM трябва да се замислят и да направят соло албум на KyuHyun, ще правя ще струвам, но ще се докопам до оригинален, ако пуснат такъв!

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 10:51 pm 
Аватар
Модератор

Изображение

[EP] 헨리 (Henry) – Trap [VOL. 1]
Release Date: 2013.06.07
Genre: Dance Pop
Language: Korean
Bit Rate: MP3-320kbps + iTunes-M4A

Super Junior-M member Henry is making his solo debut! Henry has long impressed fans with his diverse talents in instruments, songwriting, dancing and even cooking. Now he earns the distinction of being SM Entertainment’s first new solo male artist in 13 years. The mini-album leads off with the title song Trap, an urban dance pop number with a unique blend of strong drum beats, piano and strings. There are two additional versions of the song featuring Super Junior’s Kyu Hyun and SHINee’s Tae Min. Henry and his music production team Noize Bank also produced tracks for the album.

Track List:
01. Trap
02. 1-4-3 (I Love You)
03. My Everything
04. Ready 2 Love
05. Holiday
06. I Would

*ttp://rockdizfile.com/users/k2nblog/8492/
*ttp://www.embedupload.com/?d=9IUJHGIQCE
*ttp://q.gs/4MJWm

-------------------------------------------------------------------
Super Junior
http://danasite.wordpress.com/2011/08/0 ... scografia/

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:01 pm 
Аватар

Благодаря благодаря благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 11:18 am 
Аватар

Привет!!!!!
Shinee имат нов албум!!!! Йееееее!!!! Някой има ли линк?! Моля!!!! Моля!!!!! Моля!!!!!!! Луда съм искам ги

МнениеПубликувано на: Нед Окт 20, 2013 3:37 pm 

http://www.easternspirit.org/forum/inde ... 64&page=20 - това е темата им в Спирита. Би трябвало да има линкове.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 6 [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6