|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 1:26 pm |
|
kcekce |
|
|
|
Хаха, А-чан прибира малки момченца под крилото си Тая разлика в ръста определено беше cute:) Иначе никой не може да го изпее това парче като баш-шефа, а май и той самият леко се стряскаше от прекалено дългите и еднообразни вибрата на синковеца:) Ама нека се забавляват ся, лошо нЕма:)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 7:20 pm |
|
Zail |
|
|
|
Таканори (41) x Атсуши (45). Старчета правят yaoi.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] Публикувано на: Пет Апр 13, 2012 6:26 pm |
|
DelphineDelmar |
|
|
|
Има Buck-tick място тук? Какво да кажа, слушам много музика (може би повече, отколкото е полезно) и досега никога не съм можела да определя любима група, защото за мен нямаше една-единствена, която да ми води класацията, ако може така да се каже. Чух Сакурай и компания преди години, харесах ги , но не задълбах прекалено. Прослушвах си ги, защото нямам навик да слушам цели албуми, за дискографии да не говорим. Докато не чух един цял - Six/Nine, който се оказа ''точката на пречупване''. Оттогава мога да кажа, че открих своята любима група. Да, харесвам много други, но Buck-tick са онези, които и в отделни песни, и като цяло не спират да ме изумяват. Обичат да експериментират, постоянно се променят, развиват се. За толкова години, единственото, което е останало непроменено, е състава. (Което ме радва страшно много, в крайна сметка колко са училищните групи, които могат да се похвалят с нещо такова? ) От Hinan go-go досега: Иии, по-добре да не отварям темата за записи от концерти, за Сакурай и котките, за косата на Тол, за това, как за една бройка Хиде не се е класирал за вокал, за интересните им клипове, за танците на Имай обложките тип: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4b/One_Life%2C_One_Death_-_BUCK-TICK.jpg ... tl;dr: На 14 ще има някакъв Nico nico лайв и се чува, че може да ни зарадват с привю на ''Elise no tame ni'' Иначе-чакам си чинно албума, позалъгах се с Меркурий, чакам да се сдобия и с Ариола. Определено знаят как да повишат интереса, пускайки малко по малко информация и снимки. Oyaji rockers, ама пък хич не са за изхвърляне. P.S. Извинявам се за (не)уместното фенстване, просто за пръв път намирам нещо, свързано с групата в родното интернет пространство...почти.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] Публикувано на: Съб Апр 14, 2012 9:54 pm |
|
DelphineDelmar |
|
|
|
Ами, не че не ме грабнаха от раз, просто ми трябваше онзи конкретен албум, който да ме накара да ги харесам чак до такава степен. Абе, друго си е Six / Nine За лайва днес: Имаше около 40тина минути ''архивни кадри'', или кратко притичване из дискографията им и някой интересни клипове и моменти (а ла Miu и куфарчето ). После имаше нещо тип викторина, с награди. На японски, с лимит за време-абе, оплетена работа. Накрая пуснаха エリーゼのために/ Für Elise. Клипът ми се стори доста минималистичен, наш'те хора си свирят в някакво тъмно помещение, а Имай си прави редовните пируети. Интересното в случая беше, че за някакви секунди се появи съобщение за втори сингъл (доколкото разбрах ), който ще се казва ''Miss Take'' . Имаше и нещо за някаква томбола, чрез която определени късметлии щели да се появят в новия клип, но това хич не е проверена информация. П.П. То кога го пуснаха, кога изтече в ютюб.Намерих и песента за сваляне, но не знам как стоят нещата със споделянето на линкове тук,затова слагам в спойлер.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] Публикувано на: Нед Апр 15, 2012 1:22 am |
|
kcekce |
|
|
|
Мии, само се надявам сингълът да не е целият такъв, защото парчето хем хич не ме грабна, хем ми се стори, че съм го чувала вече сто пъти Нещо не му е наред... Ама както и да е, аз и Razzle dazzle не го намирам за силен албум. Memento Mori изби рибата с Coyote и с пилотното парче и просто сложи една доста висока летва, която "разъла" не достигна. Но колкото са продуктивни батенцата, все ще изкарат още нещо хубаво EDIT: Наистина нямам време да задълбая в качване, а и където и да кача може пак да стане ЛЯ. Теглете дискографията от (най-вероятно) временно работещите места:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] Публикувано на: Пет Юли 20, 2012 1:02 am |
|
DelphineDelmar |
|
|
|
Fishtankers, 'айде на Парада Излезе втория трибют за наш'те хора Очарована съм от една част от изпълненията (*cough* D'erlanger are back *cough* ). Някои ме изненадаха доста приятно, а други не ме грабнаха особено, но като цяло добра компилация. Общо взето ме настройва за албума. Линк към Parade II - Respective Tracks of BUCK-TICKИначе за последния сингъл- Only you ми е абсолютна слабост тези дни, римейкът също не е лош. Странното е че самия А сингъл ми се явява най-слаб от трите (А наистина харесах и него). Въобще- мир и любов, и Сакурай пак е без вежди И малка молба: И да не е съвсем без нищо: Този човек има такава харизма, че дори и от някаквото видео на 20 ( вече ) години е способен да ми изтрие всякаквите свързани мисли от главата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] Публикувано на: Съб Юли 28, 2012 5:28 pm |
|
DelphineDelmar |
|
|
|
Страшна си (предполагам де)Иначе не че точно тук е мястото, но при липса на по-подходящо, ще питам: Какво мислите за Schwein ? Оказва се че и Lucy става за за нещо, и Швайнщайн като албум ми е доста напред.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] Публикувано на: Пон Юли 30, 2012 10:16 am |
|
kcekce |
|
|
|
Schvein си ме кефи много, жалко, че не са понаправили повечко неща. Даже си взех една плоча на Pig под влияние на Schvein Lucy обаче хич не ме впечатли Имаи не може да пее и т`ва си е. Доста гнусничък гласец вади...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|