Дата и час: Съб Фев 22, 2025 8:01 pm

Страница 16 от 20 [ 287 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: TVXQ/DBSG [K-pop]
МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 11:32 am 
Аватар

Излезе новият им японски албум

Изображение

Мненията са, че е по-различен от предишните, освен познатите ни вече песни от синглите, които са включени в албума. По-мрачно и по-сериозно звучене - това май са най-често срещаните думи, които ми направиха впечатление като коментар за новите им произведения :).

Даунлоуд

МнениеПубликувано на: Чет Мар 26, 2009 1:19 pm 
Аватар

изпълненията от Bokura no Ongaku 20.03.09

Lion Heart
http://4storing.com/9temy/dba25a1a81ad1 ... a5909.html

Kotaba ni Dekinai
http://4storing.com/371ii/3cd56ca9a849b ... 183af.html

Bolero
http://4storing.com/twaad/7577cf6935211 ... 5360a.html

пп На мен албума много ми хареса :P Наистина новите песни звучат по-различно, но момчетата винаги са казвали че искат да могат да изпеят всяка една песен без значение от жанра и мисля, че са се справили много добре. Особено впещетление ми направи 9095 написана от Jae. Тази песен е най-далече от стила на DBSK. И все пак съм на мнение, че като цяло е малко претупано можело е и по-добре :? но аз лично съм доволна от резултата :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 8:37 pm 
Аватар

Не мога да не споделя това, много "истинско" изглежда... :D :D

Изображение

А как само им отива!!! :icecream:

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2009 4:24 am 
Аватар

Пхахаха, тази картинка не ми беше попадала до сега. Много добър фотошоп. ^^ Чунсу е супер сладко момиченце. xD

Аз ето тази много харесвам: :lol:

Изображение

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2009 1:14 pm 

Share the World PV Preview - http://www.youtube.com/watch?v=1y9W7FYQ ... r_embedded

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 7:31 am 
Аватар

Мммм, момчето си заслужава поста, така че ще го пусна и тук. :)

Алан Нгуен, фен на ДБСК, прави/направил е доста ковъри на техни песни. Макар че по по-новите си неща се опитва да вкара собствена нотка, има моменти, където ако не знаех, че го пее друг щях да си помисля че са си ДБСК. Особено гласа на Чунсу в началото на TAXI и песента, с която Чеджун се явява на преслушванията за SM...

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 13, 2009 1:12 pm 
Аватар
Модератор

[PV] Toshoshinki - Share The World

:arrow: http://4storing.com/9b5ky/ee8268b6ebe82 ... 41381.html

Codec: Xvid
Resolution : 768x576
Size : 50MB

Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 8:35 pm 

Изображение
Toshoshinki: Stand by U PV - http://4storing.com/63wup6/05c78d6a797a ... 05b57.html
Танака Кей участва във видеото.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 10:06 am 
Аватар

По-скоро е на филмова тема, но все пак...
Първото видео, което излезе за новият филм на Hero - Heaven's Postman

Няма кой знае какви реплики :), но поне се вижда, че май ролята доста му пасва - на почти извънземен ангел :lol: не от този свят.

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 10:20 am 
Аватар

Ех... само да го пуснат по-скоро. Нямам търпение. :)

Той Чеджун в това превю има една реплика (дума), но както каза една китайка в LJ-a си, мадамата е там за актьорската игра, а той да бъде eye-candy. :D

Последна промяна Megera на Пет Юни 05, 2009 3:24 pm, променена общо 2 пъти

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 1:05 pm 

Честит рожден ден, Micky!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 5:20 pm 
Аватар

По случай излизането на видеото към новия им японски сингъл Stand by you ще споделя едно нещо...

Тези момчета си заслужават абсолютновсеки фен, който имат!!! Бях на три техни концерта от новото им турне Secret Code - няма такова раздаване от тяхна страна! Като база за сравнение ползвам концерта на Kat-tun, които ми сториха малко по-небрежни към феновете си. Или пък съм пристрастна..., но концертите на корейските момчета бяха невероятно красиви, стилово издържани, облеклата им бяха удобни, а същевременно достатъчно модерни, без да са излишно пищни или претруфени като тези на момчетата на Джони. Аз знам, че има фенове, които са били и на тазгодишния концерт на Каттун, но си мълчат, ама да вземат и те да споделят нещо... :lol:

Точно след второто слушане на този новия сингъл на втория концерт, койте те изпълняваха всеки път - и вече бях влюбена в него... Просто на живо - те м-о-г-а-т да пеят и го правят страхотно! Дори и финалната песен, с която закриват концерта - Bolero, я завършиха с такава енергия в гласовете си, все едно тепърва започват да пеят.
Yunho бе невероятен с танците - наистина на живо движенията му са също толкова бързи, колкото и на екран, и подскача и бяха като някакво неизчерпаемо кълбо от енергия. Не очаквах, че точно той ще бъде човека, чийто контакт с публиката е най-изразим. Гледа хората в очите и лице по лице. Другият такъв е Junsu - есествено - гласът му е сразяващ - като започне да прави извивките си - направо настръхваш, но е изключително мил към феновете си и дори понякога изглеждаше притеснен от прекалената изява на фенките си, но въпреки това се усмихва и не избягва погледа очи в очи. Changmin е по-сдържан, но и той не е толкова притеснителен, колкото се опитват да го изкарат в предаванията. И викът му в Mirotic може наистина да те оглуши, без да изглежда че му струва чак толкова усилие :). Jejung - момчето с най-кристалния и чист глас е изключително удоволствие за слуха, а и за очите, дори и потен, с разрошена коса и зачервени очи. Очаквах да е по-дружелюбен към публиката и макар че усмивката беше почти постоянно на лицето му - той избягва прекия контакт с публиката - не се взира в никой и не задържа поглед в никой. Сякаш е в някакъв свой свят. Като Micky - този човек е тотално извън нашия свят - зяпа в земята или затваря очи - язък за хубавата му усмивка. Но всички са много дружелюбни към публиката и дават цялата си енергия, за да я удовлетворят. Отговарят на коментарите, чути от нея, тичат като луди и подскачат, за да я енергизират - една от най-нелюбимите ми песни Box in the ship - звучи съвсем различно на живо с тяхната жизнерадостност и ръкомахане - беше невероятно да видиш как абсолютно цялата публика подскача в такт с техните напътствия. Настръхнах в момента, когато правеха преглед на хитове им и показваха кратки откъси от клипове, а цялата публика пееше в тон със съответната песен и накрая, когато завършиха с Rising Sun, мисля, че нарочно спряха точно до репликата "Waiting for Rising Sun...", за да чуеш в тишината как пеят 15 хил. души точно това, след което да се появят ТЕ. Представям си какво ще бъде в Токио Дом... :).
Искаше ми да ги гледам на още концерти - просто тяхната искреност и откритост, с която дават всичко от себе си за хората, които ги слушат, те карат да ги харесваш повече и повече, защото изглежда, че наистина ценят това, което хората им дават като техни фенове.

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 5:44 pm 

Превъзходно!
Благодаря, че сподели преживяванията си с нас. Дори аз успях да почувствам част от магията на този спектакъл.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 12:28 am 
Аватар

Юки, можех да споделя и повече, но бих прекалила, защото наистина беше страхотно :).
На последния концерт дори накараха да изгасят преките светлини в тях, за да видят наистина публиката по-добре, което беше много мило :). Забавляваха се много един с друг - Changmin отново дразнеше Junsu, но и показа доста висока култура, като заговори на кансайски диалект и наистина омая публиката. Бяха много забавни с имитациите на разни японски скечове - като "Оцкаресама..." по сладък, секси и дядовски начин :)))).
Беше интересно да се види как от забавни и усмихнати хора веднага влизат в роля и стават сериозни за предстоящата песен.
Имаше един много смешен момент от видео, което вървеше - всеки от тях се разделя с по една жена, за да дойде един вид на концерта, при феновете си. Жената на Jejung беше изключително неподходяща - руса, с къдрава коса, която изглеждаше най-малко 10 години по-голяма и цялата публика реагира подходящо - с кикот :))))).

Една тайна снимка от началото на концерта
Изображение

--------------
Една много малка фенка на TVXQ, по-специално на jejung, заедно с майка си на концерта:

Изображение
--------------
Популярните камиони с образите на момчетата... Впечатляващо е да ги видиш отблизо!

Изображение

Малко фен камери от концертите:

Begin

Summer dream

Последната песен - Bolero

И накрая - последните им телевизионни изпълнения - качеството е убийствено, а звукът е наистина невероятен - много плътен и ясен.
http://www.megaupload.com/?d=6ZPAZEYS <--- Sky
http://www.megaupload.com/?d=097JXISM <--- Share the world
http://www.megaupload.com/?d=FDPLQ864 <--- Stand by you
http://www.megaupload.com/?d=ESQSIM1W <--- My Destiny

Последна промяна Neya на Сря Юни 24, 2009 8:58 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 8:44 am 
Аватар

Neya благодаря, че сродели това с нас. :D
Дано някой ден и аз да имам това удоволствие, да ги гледам на живо :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 20 [ 287 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща