|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 17, 2008 12:10 pm |
|
chibi_chibi |
|
|
|
Цитат: Едната е Ordinary - той Ryo каквото и да запее все е някакво такова интересно. А другата е ...MOLA, разбира се. Напълно съм съгласна . Oridinary e най-оригиналното и свежо нещо в целия албум (MOLA не се брои, тя е уникална по други параметри ). И се откроява особено много на фона на еднаквостта на другите парчета (все пак Рьо е а) The Sexy Osaka Man и б) от Eito 8D) . Браво на Рьо, изключителна песен : ))))))! MOLA има страшен ритъм, за което свалям шапка на Daisuke Imai (Който винаги прави хубава музика ^_^). Другото, което ми харесва много в песента, е силното модифициране на гласа на Пи XD. Звучи много добре : ). Текстът е... забавен . Разбира се, навсякъде в момента именно той е hot topic. Той и неизбежното сравнение с LOVEJUICE (която е хиляди пъти по-добра XD). Много ми е интересно каква ще е реакцията на японските фенове, на които им отне известно време да разгадаят текста на LOVEJUICE и да разберат, че не е "about true love" (въпреки че си е направо за това, ако я сравним с творението на Пи, в което всичко е... на едно не толкова романтично ниво ). Може би MOLA също ще мине в графата "about true love".... "in the club" . Anyway, да се оправят японските фенове и всички гадни лицемери, които не харесват "perverted lyrics", понеже били "pain for the ears" . Мен лично песничката много ми хареса още от 14 секундното превю и ще си цикля на нея още доста ^^. 谦色色 написа: Everybody feelin' kinda naughty I see you're burning right there shorty Got a get my groove on honey Feel the vibe Girl you need to get up on me Don't leave me here standing lonely Tryna get my groove on honey Feel me tonight oh
(Slowly I'm fallin' down I want you now) We're gettin' closer & closer I'm outta control (Taste me like you used to I'm ready now) I'll make you wanna shout just like oh ooo oh ooo
Sexy lady come & talk to me You are the finest girl Let's make love in this club Through the night Sexy lady Bring your body here I've been watchin' you And I like the way you move Let me make you numb
Now we're dancin' everyone's movin' All the chicks are shakin' there booties Get a check my style again honey make you so wild Turn up the music DJ Speed up now like on a freeway We can do this till the sun comes up Feel you tonight oh
(Slowly I'm fallin' down I want you now) We're gettin' deeper & deeper I'm outta control (Taste me like you used to I'm ready now) I'll make you wanna shout just like oh ooo oh ooo
Sexy lady come & talk to me You are the finest girl Let's make love in this club Through the night Sexy lady Bring your body here I've been watchin' you And I like the way you move Let me make you numb
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 20, 2008 9:38 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Малко кратко постче, посветено на Uchi <3
След като видях клипчета от соло концерта му от вчера (да, фенките са бързи!) просто трябваше да си кажа мнението.
Всъщност, това, което ме трогна е, разбира се, message-то на Ryo към Uchi <3 ..и съответно реакцията на Учи след "изненадата". Не, там просто много се смях...Учи почти си забрави и думи и всичко, но пък му се повдигна tension-a за броени секунди ...толкова сладки същества. (OTP?! сори Tacchon ^^'')
А тази песничка накрая, която Учи изсвири с китарката беше <3. Повдигна ми коледно-романтичното настроение определено! ^^;; Особено придружена с танцуването на Кенто (от КисуМай)...
Да спирам, докато не съм се разтопила изцяло и напълно .
Welcome back, Uchi! <3
Сега остава само да се върне Нотти и щастието ще бъде пълно! ^^;;
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 20, 2008 1:54 pm |
ukio |
|
|
|
Със сигурност е било много трогателно, особено когато Ryo се е появил, както и моментът, в който Учи е казал Tadaima!
Аз успях да се добера само до един писмен репотаж от събитието. Оказва се, че Question са открили концерта, а после дори са изпълнили съвместна песен с Учи. Фуджигая и Китаяма също са пели с него. КисуМай и Question винаги помагат при такива събития.
А Кенто напоследък се изявява все по-често. Нищо чудно, че вече пее в две групи - КисуМай и Butoukan.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: NewS [J-pop] Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 8:25 am |
ukio |
|
|
|
Честит рожден ден, Yamapi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|