Дата и час: Сря Фев 26, 2025 8:41 am

Страница 2 от 25 [ 363 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 05, 2007 2:13 pm 
Аватар

Ей фенове и фенки!
Страшни сте!

Никога не съм мислил че ще се намерят толкова хора на които Гакт ще им харесва! Дори на момчетата :shock: .
В друг форум направо се оляха да го подиграват и обиждат!
Евалата!
Супер тема!
Вие сте Number 1!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 05, 2007 2:24 pm 
Аватар

Мммм, Miyavi е сладурче и половина, ето тук няколко wallpaperi негови:
http://pb-dreams.net/x.php?wallpapers
http://www.vr99.net/guest/wallpaper.htm

Ето тази галерия на Миави ще ви направи разногледи :lol: :
http://gothicjaponais.over-blog.com/album-86168.html

О, да се върнем на моя любим Гакт, забравих да ви представя моята версия на неговата биография :P . Само трябва да се разглеждат снимките една по една, за да се схване смисълът :lol: Ето тук:
http://snimka.bg/album.php?album_id=95676

Последна промяна rangele на Нед Фев 11, 2007 5:03 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 05, 2007 9:19 pm 
Аватар

Ми какво да ви кажа :lol:
Gackt Forever!
Ам то е друг въпрос че вече не мязам на човек, то тва е отделно от това че съм фен на Гакт, ама си има и последици... :shock: :lol:
Дет се вика едната крайност...
Но какво да се прави, хора всякакви...
За да еволюираме трябва да се променяме!
Чист пример... ГАКТ! :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 05, 2007 11:13 pm 
Аватар

От двамата най-много съм сулшала Мияви и мога да кажа че ми харесва при това много
За Gackt...имам много малко негови парчета,та мнение не мога да изкажа точно,но не е лош със сигурност
Обаче Мияви Рулз^^^

Shes so high high above me
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 06, 2007 3:47 am 
Аватар

охааааа... *патриота потрива доволно ръце готов за писане*... така де трябва да има и негатино мнение малко я.

Начи ке почна с Мияви... от това което още от преди доста време благодарение на ъплоад-а на БлосомСтар съм чул, той ми е един от фаворитите при японците. Просто песните му и самата музика имат едно такова странно излъчване. На места всичко изглежда в хаус но реално не е така. Мдам и пънкарийските му наченки ме радват.
За гласа и какво толкова като няма? То и Леми от Моторхед нема и тоя на Мегадет и той нема глас според мене но не им пречи да са вокалисти на едни от най добрите и запомнящи се метъл банди я. :)
От страна на ампоато му мисля успява да бъде най оригинален в някой аспекти от повечето Вижуали, които в стремежа си да са различни и оригинални много често са еднакви.

Хмммм Гакто... тъжна картинка... тц тц тц
Ех само kujiro се сети да спемене периода му в Malice Mizer. Имам чувството че за другите тоз период не съществува? Макар че за мене точно в тоз период прави най добрите си парчета.
Та така за останалата част от кариерата му кариера имам доста негативно мнение... и се чуда дали има смисъл да го казвам... така или иначе всеки с мнението си.

Цитат:
...но явно хората доста се дразнят от Гакуто, не знам защо. Това са хора, които не знаят нищо за Гакт, той си е написал даже и автобиография, може да се прочете.

Аз му се дразня мдам... и мога да кажа че знам достатъчно че да не ми харесва това в което се е превърнал и тръби че е.
Най смешното което е онова с възраста му... просто понякога като го чуя и ме избива на смях... са че прилича на Лили Иванова прилича ма чак и да е колко нея на години не ми се вярва. :) А пък ако си говориме за униканост сори но аз не намирам нищо уникално в него... кое че се е изрусил(са не го знам с къв цвят е)? Че се набива със стероиди? че разправя че говори с духове? че носи лещи за да си смени безинтересните черни японски очи? че твърди че е на 460 години? че се прави на антисоцялен и сериозен? Кое? Не разбирам кое го прави толкова уникален след като няма нищо ново в него?
Ако ще се говори за уникални личности в модерната музика мисля Гакт има още доста да се учи от величия като Дейвид Бауи, Иги Поп, Бьорк, Роулинг Стоунс, Гънс'ен'Роузес, Мадона дори(нищо че в последно време се излага баба Мадона),... и още други...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 06, 2007 12:30 pm 
Аватар

Оууу...много се радвам на мнението ти:):):):) бях чела нали за тази група с Гакт, Йошики и Сугизо(от която най-вероятно нищо няма да излезе) как и Мияви можел да бъде втори китарист и имаше хора, които пишеха, че изобщо не бил на нивото на другите :( То верно е, че примерно да кажем между Гакт и Мияви ...Гакт все пак е бил много пъти по върха на класациите на Орикон...докато Мияви май само веднъж е стигал с Кекконшики ута трето място...ама си мисля, че е достатъчно за да бъде с тях... между другото и новите неща ли му харесваш...аз там след като стана към юнивърсал имаше един лек период, в който му се дразнех...но сега пак ми харесва :):):)

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 06, 2007 2:26 pm 
Аватар

Така, аз като сигурно най-големия фен на Гакт в България, страна любима, да го защитавам се очаква :lol: . Мене в началото никво впечатление не ми беше направил. Аз си падах по тежичките групи и може да се каже, че Diru ми бяха най-любимата японска банда. Обаче ей така стана и почнах да слушам Гакт и адски си падам по гласа му. То не е за всеки тоя глас, верно си е. Ма аз се кефя на такива гласове :lol: . А да не говорим за самата му супер-мега-популярна в Япония личност, която е супер вманиачена да е номер едно. Ми да, много хора го смятат за надувка и за позьоре, ама мене кво ми пука, де. Аз заради него почнах да уча японски, хаха! Сега доста напреднах хахах!!!!
Освен това Гакт ми е супер странен в Малис Мизър, макар че групата ме кефи много. А Мана ми е най-най-странният човек на земятя, ма е супер-як. То нали се почна с готика всичко. Бе няма значение :lol:
Хайде със здраве и PEACE на всички народи.

Едитче: Чакайте да кажа за Миави нещо. Значи човекът не прави толкова комерсиална музика като Гакт, затова е по-назад в класациите, ама в Япония всички типове, тръгнали от visual kei си остават адски популярни, така че той си мега популярен сред феновете също. Между другото мене квото и да прави Миави все ме кефи, явно не съм особено взискателен човек :roll: Щото новите му неща са си много леки, а аз се кефя на старите му най-вече, по индъстрал нещата.
Цитат:
То и Леми от Моторхед нема и тоя на Мегадет и той нема глас според мене но не им пречи да са вокалисти на едни от най добрите и запомнящи се метъл банди я. Smile

Мале, Мегадет са ми all time favorite band, за Дейв Мъстейн или добро, или нищо :lol: Брей, така като изпадна в размисъл, аз все на някви такива лидери се кефя... Гакт - Дейв Мъстейн, Гакт - Дейв Мъстейн, Гакт - Дейв Мъстейн - ми че те си приличат по характер, бе. :P Леко изнежени (или доста) и некви такива I am the perfection on the earth :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 06, 2007 3:36 pm 
Аватар

Мдам Дейв и Гакт мое по много неща да си приличат но не и по едно... че Дейв Мъстейн е пияндурник... нали за тва са го зарезали Металика. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 06, 2007 3:55 pm 
Аватар

[MP5]PATRIOT написа:
Мдам Дейв и Гакт мое по много неща да си приличат но не и по едно... че Дейв Мъстейн е пияндурник... нали за тва са го зарезали Металика. :)

Ми там някакво сблъскване на характери е имало ако ме питаш мене, боже аре да не говорим за това :shock: Че ако има фенки на членовете на Металика ша ме псуват до края на дните си.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 07, 2007 12:58 am 
Аватар

BlossomStar написа:
За клипове на Мияви само ми кажете и мога да кача и в датата...ако на някой случайно му по-удобно...

Ами свъщност си издирвам клипчето на песента Onpu no Tegami на Miyavi. Както и на песните му Girls, be Ambitious и Night in Girl ^^
Няма значение какъв е линкът [в сми. бг или чуждестранен.] само да не е rapi-то, megaupload и т.н.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 07, 2007 1:05 am 
Аватар

Ще ти кача Girls, be ambitious на дата...другите нямат клипове...не е с много добро качество, но:):)

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 07, 2007 1:11 am 
Аватар

За Onpu no Tegami бях сигурна че няма клип. /но аз да си проверя ^^'/ но за Night in Girl си нямах ни най-малка идея.
Бтв Onpu no Tegami текста обаче на английски да ви се намира? :/
А ии ии и имате ли си на идея защо числото което е написал на пръстите на лявата си ръка са 382 - днес цял ден тва съм се чудила.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 07, 2007 1:59 am 
Аватар

http://www.data.bg/f.php?fid=16642249
това друг го е качвал...моят е 87МБ...сега имам малко затруднения да го кача....иначе качих някви глупости
всъщност направо цялата директория на другия човек
http://store1.data.bg/kikyou/J-Rock/Miyavi/
а мойта пак си е
http://store2.data.bg/blossomstar/Miyavi/
аз ще кача нещата, които ...тя(предполагам) не е качила
а 382 е, защото можело да се чете мияби...или мияви...
ще видя и за текст на песента

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 07, 2007 5:09 am 
Аватар

dendi написа:
За Onpu no Tegami бях сигурна че няма клип. /но аз да си проверя ^^'/ но за Night in Girl си нямах ни най-малка идея.
Бтв Onpu no Tegami текста обаче на английски да ви се намира? :/
А ии ии и имате ли си на идея защо числото което е написал на пръстите на лявата си ръка са 382 - днес цял ден тва съм се чудила.

Eto prewod na teksta :) :

I'm really bad at the piano, but would you still listen to me
Would you understand at least three chords of it.

Theres something I never had a chance to say to you for so long now,
But I'm bad with words and it's kinda embarrassing so I made them into notes.

Even if my throat gets slashed and broken, even if I become diseased,
I swear my life, for you, just for you, I'll keep on shouting.
I just decided.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 07, 2007 10:20 am 
Аватар

Добре де... Хубаво си свират пичовете... Ама па J-ROCK?!?!
Малко не ми се връзва
(:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 25 [ 363 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Следваща