|
Дата и час: Чет Яну 28, 2021 6:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 1:27 am |
 |
theDarkSite |
|
 |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Perfect-Blue написа: я обяснете какво имате предвид под "минимум 75% аниме"?
поне 75% от времето на клипа требе се вижда аниме,което да заема поне 75 % от екрана,или?
анимето трябва да преобладава минимум до 75% от целия футидж. Наскоро гледах AMV, където аниме беше обединено с анимационен музикален MTV клип. Анимето не беше повече от половината клип, т.е. такова нещо fails на анивенчър контеста
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 9:31 pm |
 |
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
trunksi написа: тоест за 75% anime Untitled на Strion брои ли се ?
Брои се, но ако не се лъжа той вече е печелил награда с него
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 11:22 pm |
 |
Crap |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
Funky-kun написа: Я кажи ко теглиш. 
BECK
дано да се получи клипа,щото си заслужава анимето...
мене не ми се чакаше и мислех да пробвам нещо по School rumble,ама песента която подбрах е мноо еднообразна и ще стане твърде лигаво
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 12:22 am |
 |
Crap |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
Funky-kun написа: Пфф, ти да знаеш аз кфа идея имам. xD Ся тряя гледам цяло аниме заради нея. 
ахахаха,кофтарлък а като имаш идея,ама нямаш познат футидж
аз за тва гледам да си фантазирам на базата на тва дето съм гледал
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 1:35 am |
 |
Crap |
|
 |
|
Perfect-Blue написа: Я да се разберем кой какво ше ползва.Аз ще ползвам SailorMoon за драмата. ....и DBZ за екшъна. 
демн  никога не ми беше хрумвало...новатор
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|