|
Дата и час: Сря Яну 27, 2021 6:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 12:32 pm |
 |
Strid3r 9Y0 |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
Sparda Dante написа: Bleach - Force Unleashedhttp://www.youtube.com/watch?v=Acj6QMZOq6Qтова го качих в тубата че май с по яко качество стават отколкото вбокс-а 
Феноменално  . Заболя ме главата само за да мога да смогна на ефектите.Много добра творба my man  .
Мой ред,понеже имам проблеми с YouTube-a,пък във Vbox-a са флегми и още го няма,ъплоуднах последното си AMV в Dailymotion.
Ето го и него A Wind Named Amnesia...Не е нещо особено,hope u like it  .
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Фев 25, 2008 1:36 am |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3038 Местоположение: Wherever the party starts...
|
InsaneClown написа: А от 0:30-0:44 Позната ми е много , ама немога се сетя името... 
song 1 - Thousand Foot Krutch-Move
song 2 - Bullet for my valentine - Hand of blood
song 3 - Nightmare - The World(Death Note OST)
song 4 - Darker Than Black OST - Howling
song 5 - StarWars OST - The Throne Room
song 6 - Trivium - The Crusade
song 7 voice acting - Devil May Cry 4 trailer
ending song - Devil May Cry 4 OST - Shall Never Surender
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Фев 25, 2008 2:41 am |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3038 Местоположение: Wherever the party starts...
|
- http://www.youtube.com/watch?v=P-_WuMKa0Og - Make The Devil Cry(последната ми работа Мusic Video обхващащо всичко движещо се на тема Devil May Cry т.е. DMC-1,2,3,4 + анимето)
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|