|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 6:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Sayonara Zetsubou Sensei: Zoku (зима 2008)  Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 5:35 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Сезон 2 на вечно отчайващият се и отказващ се от живота учител Нозому Итошки, обучаващ свойте ученици за нещата от живота... колко кофти са те и колко не си заслужава да се живее! Но кой кого обучава, тъй като учениците на Зетсубоу сенсей са, както той сам каза в първи еп - отчайващи се ученици в отчайващ се клас  Та тъй като ревю не е нужно, ще си продължа с първи епизод, който е тотален brainfuck. До колкото естествено разбрах, тъй като йероглифите са ми проблем- тоя епизод изгаври ужасно яко всякакви UFO-military engaged хитлеристки проекти с yokai аниме от 90тте, започвайки като матрицата с елементи на класически японски театър... а кой-знае колко неща съм изпуснал или никога няма да разбера =DD Ужст... И това бе първата част де  След 12тата мин. се занимаваме с напълно нормалмни неща  Само рекламите в 17тата минута нз естествени ли бяха или и те бяха част от великият план за печелене на яко пари с това аниме 
Ендингът е мн готин и ми напомня да похваля страхотният арт и анимация!! Дано продължи с тая засилка, наляли са средства явно, но си струва, пълни очите просто ^^
ПП: ревюто не съдържа спойлери, не, че не искам да ви наспойля или нещо от сорта, просто не мога. Ако дорасна до там да обясня и 1/20 от това аниме ще завладея света
Последна промяна SayanMk на Съб Яну 19, 2008 1:47 pm, променена общо 1 път

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 16, 2008 11:54 am |
 |
crazy_little_crow |
|
 |
|
Гледах първи епизод Raw и много ми хареса...
Ендинга е много хубаво замислен с различен арт от анимето...много успокояващ като мелодия...Отново беше представена учeничка...
но според мен е време да представят някой ученик от мъжки пол
Сенсеят както винаги е на ниво-стряскащ новия ученик (като от него тече обилно количество кръв)...и най-накрая показаха перверзната му същност...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Яну 19, 2008 12:47 pm |
 |
Kitsune~ |
|
 |
|
Боже, имам големи очаквания, че този сезон няма да отстъпва по откаченост на другия  "Историята" на сенсей беше ест. побъркана, както самия него. За тия два епизода бях отново завладяна от небивалия абсурдизъм на цялата групичка, но и ме дебнеше ужастночо чувство че не съм разбрала сигурно и половината от цялата пародия
След първите 9 минути на 2ри еп вече бяха станала на луда калинка докато смогна да чета "двата превода" и да запазя някаква мисъл - нещо което беше невъзможно ест. И какъв беше тоя странен език? О.О (ок де, почти съм сигурна че няма такъв..) Тоя комодор ли, какъвто е там - Первезия с главно П
Примерите за "майстори на кича" бяха
А горката сестричка на Итошики-сенсей за малко да я отмъкнат, някой не я пита  Еми така е като носи кимоно.. Пръснах се от смях на Мариа - "They all want to marry a Japanese person. Choose whoever you want!"
Аах, оп страшно много ме израдва, с "жичестата" мелодия и странния текст. Пасва перфектно на анимето! Ендинга също е много интересен с тоя арт (туй нещо което се ухили злобарски на мацката д-р Смърт ли беше? О.о) и песента е разпускаща.
Дано продължават със същото ниво, а аз силно се надявам да поумнея, за да се насладя напълно
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Яну 19, 2008 7:45 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Извратен сезон си е Ма видяхме и големия му брат, който май не бяхме виждали до сега. Аз като тръгнах да го гледам без превод първите 30 сек ми отнеха 3 мин XD Сега го изгледах и с превода на afk, но и той е един mess... ма пак браво де, тва да ми бяха казали, че ще успеят толкова бързо нямаше да повярвам. Първите 12 мин ме накараха да осмисля хилядите предимства, че го гледам на компютър. RIP на всички, които го следят по телевизията и не могат да паузират... Мариа-чан като отвори контейнера наистина бе жестоко Но първата част, като тоя взе да отваря.. ми беше чак гнусна, че и заради скапаната токсична атмосфера като взеха да говорят глупости, както писаха в afk "тва тряяше ли да е смешно" <o<" Мен ми беше гадно. Но си е ZOKU, тъй че вероятно целият сезон ще има по едни 9 min ZOKUness...
абе, бях написал пролет в заглавието lol..

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Яну 19, 2008 11:05 pm |
 |
Haruka |
|
 |
|
Kitsunе написа: След първите 9 минути на 2ри еп вече бяха станала на луда калинка докато смогна да чета "двата превода" и да запазя някаква мисъл - нещо което беше невъзможно ест. Определено мислим еднакво отново. (всъщност който не мисли така го признавам за ...chic  ) Сериозно добре, че знаех, че това ще продължи само до средата, че иначе можеше и да се предам. Уникален език. Ако някой може да ми обясни на какъв принцип бяха съставени думите, и него го признавам за chic. Единственото, което ми се открои беше shipari, shipa ri pari, shipa и множество производни казвани от Abiru, защо ли Kitsunе написа: И какъв беше тоя странен език? О.О (ок де, почти съм сигурна че няма такъв..)
Почти сигурна ли си  Е, в случай, че решиш, че може и да го знаеш, от теб ще очаквам разяснения.
I know it`s sudden, but I`ve fallen in love with you. (Hey, you. How dare you assault me earlier?) Deeply from the bottom of my heart (I`ll sue you) -Ей това ме уби просто.
И кой им е домъкнал тази напаст? Кафка, разбира се
Не знам дали сте забелязали това, но беше много сладко. Идеалният фон за драматичната изповед на сенсей. Къхъм:
Предимставата на гледането на комп определено ги има тук. Но някой помисли ли за горките сеюта, които е трябвало да кажат този chic-to-the-extreme скрипт? Не е лека задача.
Сhic нещата определено радваха. "Like the decorations on a sashimi plate at a Japanese dinner! Or a pile of UFO catcher stuffed animals in a car"
Семейстово на сенсей цялото е страшно...
Мариа FTW! Това беше обобщението
А от ед много държа да си направя профил...в близките 2-3 седмици.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Яну 31, 2008 11:28 pm |
 |
Haruka |
|
 |
|
Това напълно заслужава да се изпишат романи по всеки един епизод, понеже всеки подхваща толкова много теми и все интересни, дори такива, за които човек не се замисля, а има защо.. Просто този сезон продължава все така култово и zoku, ама много.
Началото ме уби просто. Много up-to-date го карат, момичето си имаше не само списания с Гандам 00 на корицата, но и фигурка на Сетсуна. Гаврата с Гиас верно беше голяма  И просто като й зяпа човек стаята, няма начин да не открие все познати работи. Също и да се зачуди дали всички доуджин автори гледат по този начин на "творбите си". Направо й течаха лигите.
Радио драмата, която й служеше за фон на креативната обстановка също не оставаше назад. Чудя се ако имаше такава тук колко ли време щях да я издържа. 5 мин макс може би.
А това за задълженията колко пъти съм си го мислила само. Откритието е, че сме "отакута по задължение"- гледаме защото трябва, излязъл е нов епизод, а в случая на тези, които могат- "копуваме защото трябва, все пак това е най-доброто аниме на сезона". Това е истината за живота за който е заблуден и не я видял. Просветлените могат да "се отчаят"
Сестрата е супр сладка, нямаме нищо против да отнема повече ефирно време :Р
Името на училището е ..втф омг  Да кръстиш у-ще на името на спонсор, нечовешко.
Най-много се смях на спокойните признания. Какво ще му е, accidents will happen дет се вика ^^'' Какво лошо има жената и любовницата да си помагат или някой да си влиза за малко в затвора, или човек да се развежда и губи работата. Случват се такива неща, защо да преувеличаваме, нали~
Но вижте, аз трябва да каже нещо много трагично, серозно, внушително и значително- 1 от ноктите ми в момента е с 1 милиметър по-къс от останалите О.о!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 1:04 pm |
 |
Kitsune~ |
|
 |
|
Странно как това е единственото аниме, в което вече минали 2 секунди и ме наляга зловещото очакване на нещо ужасно смешно, ако вече не съм "избухнала"  Е, или може би щеше да е странно, ако не бях гледала 1ви сезон.. Zoku, не, ами Zoku! Преди да се впусна в преглед на епизода, само ще спомена, че опенинга са го направили луд.. луд просто. Мускулите и костите ми напомниха за нашия "сладур", както с любов обича да се обръща към едно табло с човешката анатомия г-жата по биология  Еех, и крайния кадър как спокойно си виси на дървото.. steki~
Началото с яоито разтърси фенската (и wannabie отакувската) ми душичка из основи  Ето това се нарича стая, искам яяя! Фигурки, плакати, списания и от факта, че са актуални те напушва още повече смях, Гиаса си го получи здраво  Няхаха, изкефи ме как й текнаха лигите, не знам дали е тъй при мейкърите, но при 'рийдърите' често се забелязва туй състояние
Радиопрограмата разбиваше отвсякъде, ама как няма, като я водеха групичката изперкали  Не трябва да си забравяте възрастта! Ето ви филосовска тема, на която спокойно може да се направи една прилична дискусия!
- Nightmare rules!
- Or a 38-year-old shoujo manga artist wearing a gothic lolita outfit.
 Не е лошо и аз да си спра на 17, когато ги навърша, другите ще си ги бройкам в дни, пък който иска да я върши математиката колко години правят - 17 years and 9,619 days old
Tова за дълга беше дълбоко и страшно вярно.. Примерите бяха много точни. За препоръчаните неща е болна тема >.< Много често ми се случва - "Ей, това аниме/манга/книга/филм е супер! Трябва да го гледаш/прочетеш/т.н.!" "Ами добре, някой път.." .... "Е, как беше?" "Ами още не ми е останало време ^^' " С две думи - кофти. Но все пак ги преглеждаш най-накрая, дори да имаш още не-знам-си-колко неща за гледане/четене, защото става "duty". Нях, хора..
Таа, нататък =>
- Why aren't your legs spread? Fulfill your duty!  Тва полу-плешивото е точното същество за тая реплика, страшен образ прави XD
Комори-чан беше много сладка като глезеше сенсей  Страшно й отиваше, нали си е домошарче. Умрях си обаче като сецнаха ентусиазма на "Джиии~"-то мойта кръстница (Хару-чи е виновна >.< ..но няма да си призная, че ми харесва)
Няяя, появи се сетрата, юпии~! Нея си я обичам, добре дошла е.
А за името на училището.. лол. Типичен пример за "Парата прави играта"
Haruka написа: Най-много се смях на спокойните признания. Какво ще му е, accidents will happen дет се вика ^^''
 Абсолютно. Ами да, в тия дни разводи на всеки 90сек, какво толкова, а и защо му е на детето да знае, хич не му влиза в работата; и какво му е лошото на затвора, ето, всичко си има - храна, подслон и много хора като тебе на едно място да те "обичат" (кой както иска да го разбира XD); комбинацията от любовница и съпруга е страхотна просто, не ни трябват лоши чувства, все пак и двете са обичани, а и мъжа едва ли ще има против да му е мирна главата  А работата изглежда е като децата - лесно се губи, трудно се намира, за 4 месеца например си се счита за трудно намиране
Ех, както сме тръгнали и аз ще взема да направя едно ужасяващо, потенциално живото-променящо и абсолютно покъртително разкритие - преди 2 години изядох по погрешка половин буркан ядене, останало от миналата вечер, като преди това 3те ми котки бяха яли от него.
Ей, чакай.. това май наистина е big deal О.о"
But ~casually ignore~
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 11:03 pm |
 |
Haruka |
|
 |
|
Kitsunе написа: Мускулите и костите ми напомниха за нашия "сладур", както с любов обича да се обръща към едно табло с човешката анатомия г-жата по биология  Еех, и крайния кадър как спокойно си виси на дървото.. steki~
О, как не направих връзката  . Умопомрачаваща прилика нали.
А да спомена, че оп-а определено радва, може би малко по-малко от миналия, но пак радва ^^ Особено текста на песента.
Друго, което пропуснах, годините. Най ми хареса колко изкараха нашия любим учител, ама толкова му отива възрастта  И също Чири-чан, която ще е порядъчна стара мома, на която й уреждат годежи.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 8:58 am |
 |
Kitsune~ |
|
 |
|
SayanMk написа: Kitsunе написа: преди 2 години изядох по погрешка половин буркан ядене, останало от миналата вечер, като преди това 3те ми котки бяха яли от него. But ~casually ignore~ Ой, май каза нещо наистина важно покрай всичко и се измъкваш :-0
Ааа, не, въобще! Ето, Чири-чан е инжектирала сок в сестра си, моето ряпа да яде XD
Shock!
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 12:13 pm |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Аз обича, няма какво друго да кажа... Такова точно ми трябваше като излезе 1вия сезон, и като сервираха и 2ри дойде като баничка с боза... Уникално ....
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|