Очилатките, обикновенно са супер интелигентни(не разбирам защо) подкрепящи героини, които като си махнат очилата обират яко точки, защото са супер-готини ИЛИ са главните героини
Първите примери, които ми идват на ум: съппортващи: Нагато(haruhi no yuutsu), главни: Тоуджо(Ичиго100%), Главната в Happy Lesson Следвайте точките от другите теми: - Гласуване - Защо така - Любимка от "вида" / пик, инфо - Обсъждате съфорумското мнение...
Последна промяна SayanMk на Чет Фев 01, 2007 8:14 pm, променена общо 1 път
Не мога да понасям очилатки от типа iinchou ( там class representative или както се води ). Някакви супер сдухани и супер арогантни. Обикновено супер много завиждат и често правят гадости. Принципно не харесвам и аниме девойките като си сложат очила. Като цяло - не ме кефят ама хич.
Според мен в по-голямата си част тези героини са представени кат интеуигентни, срамежливи и слабохарактерни индивиди, коет адски много ме дразни...
Разбирасе има изключения (като сестрата на главния от мидори но хиби и Марджери(май така се казваше) от Шакуган но шана (макар че те спадат към шаблонните алкохолички)), но обикновенно едвам ги издържам очилатите женски персонажи(към мъжките съм по-толерантен ).
О, да, Марджери е страшно забавен образ. Обаче наистина е егати и алкохоличката.
Иначе така като се замислям и не се сещам веднага за очилатки. Приятелката на Чидори от ФМП е сладурана, макар че няма особено голяма роля. Но ако героинята си е готина по принцип, очилата само я правят по-атрактивна според мен. Ще дам пример с едно бивше аватарче - . Ех... сигурно просто харесвам очила, понеже едно от любимите ми moe-та при момчетата са тези с очила.
_________________ GIDA's Madam ^^
Заглавие:
Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 11:25 pm
forinar
Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 12:12 pm Мнения: 335 Местоположение: София
има някои доста забавни образи с очила(от тези за прикритие) пример Gokusen учителката. Нару е добре с очилата си както и други от същата категория като нея, но тея жените с очилца дето май мислят че очилата им придават особен сексапил те не са ми особено любими(изключение сп9 агентката one piece:D )
Заглавие:
Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 11:59 pm
ShApEsHiFt3r
Все пак съм им колега ( добре де имам предвид в очилато отношение) не друго...
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 99 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения