|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 8:01 pm |
|
Dunan_Knut |
|
|
|
може да звучи странно момиче да ко каже, но въобще не ми дреме за тях.
Има и такива куклички и в истинския живот. А и щом има хора, които им се кефят, много им здраве, на мен не ми пречат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 8:03 pm |
|
Freya |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Че защо ние да си пускаме тема? Нали ти си тук да ни я пуснеш.
Иначе повечето героини-кукли определено лазят по нервите. Доста се съмнявам, че има много хора, които биха изказали друго мнение. Въпреки че са петно за женската еманципация наистина, това което най-много ме дразни у тях е, че обикновено те нямат никаква душевност, да не говорим пък за character development. Тоест гледаш героиня, която е там просто за да я има, просто за някакъв глупав фон. А, бтв, по някакво голямо изключение Белданди не ме дразни - толкова е миличка, че не мога да я мразя дори и да искам.
Dunan_Knut, аз лично такива момичета в БГ не познавам. Има глупави куклички естествено, съм виждала момиче, което да е готово да следва някое момче като сянка и да е готово да прави всичко за него, пък дори и той да не я харесва. Ние българките сме реалистки и бързо се осъзнаваме.
EDIT: Леле, колко съм тъпа.... без да искам гласувах, че ми харесват... Бака, бака...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|