|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 7:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Toward the Terra (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 25, 2007 1:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
![Изображение](http://img231.imageshack.us/img231/9968/terragh7.jpg) In the far future, humanity has left behind an environmentally destroyed Terra and began colonization in order to reproduce their home. Humanity, now ruled by a super computer that controls the birth of children, sees the emergence of a new race called the "Mu". The Mu, now hidden from the rest of humanity, have one dream, to return home, to Terra... -------------------- По скромното ми мнение това е най-голямата изненада на април месец ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Не само е първоначално беше в черния ми списък(заради дизайна на русата отгоре) но нямах ни най-малко намерение да го гледам. ![:ave:](./images/smilies/AVE.gif) Anime Empire & Saizen че ме спряха от грешката ми. Май се превърнах в фенгърл без дори да съм го изгледала ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Анимацията е на ниво а дизаина на героите е изключително симпатичен(бишонен любители няма да са разочаровани). ОП толкоз си го харесах че си го пускам сигурно вече за 100път ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) В момента си тегля филма от 1980 и нз коя годинка. До момента е излязал един събнат еп и до 3ти непреведени, само да стане 28ми.... Връзки (Аниме)
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 25, 2007 9:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
faye-chan, браво за темичката ^^ Не знаеш, откога чаках някой да го направи (не че аз нямаше да гo сторя, но ... ^^ )
Както и да е. Аз си го чаках, още откакто в АнимеСуки отвориха темичката за него, много го промотираха (и мангата му също). Сега разбирам защо -- страшно много ми липсваха такива ретро анимета, макар и в нов стил ^^ . Анимацията е божествена, музиката също. Историята също ме грабна (единственото, което не ми хареса бяха тези "Mu" ..по-скоро името не ми допадна ...много Rahxephon-ско ми звучи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Героите -- с нетърпение чакам да се появи и вторият бишоунен (този с черната коса... страшно много ми прилича на някой ...ама не мога да се сетя на кого ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ) . Blue Soldier ми е другият любимец ... за жалост май май няма да живее дълго. Това не е спойлер, още в ОП имаше една сцена където ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Иначе тази сляпата с русата коса и мен ме дразни как е нарисувана, ама ще се преживее, стига като характер да ми допадне, иначе сейюто й е бонбон-че ^.^
Определено е в листата с нещата, които ще си следя ^^
ПП: Фей, ако/когато свалиш филма, ще може ли да го споделиш, плс ^_^
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 26, 2007 2:55 pm |
faye |
|
|
http://torrents.animes-bg.com/details.p ... 83615cba40
преди да пиша исках да го изтегля филма до край а нали скороста с която го дърпах беше толкоз голяма та затова чак сега
Втора група се зае с събването на сериите а АЕ и Саизен днес трябва да искарат събнат 2рия еп а утре другиден 3рети. Не че ги нямам rawта ама искам оше веднъж да ги изгледам
от филма още не съм го гледала но гадателката не изглежда толкоз отчайващо на пръв поглед
По късно като го изгледам ще кажа повечко
И аз чакам бишонена с чената коса
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 26, 2007 7:28 pm |
Aerith |
|
|
Благодаря ти ^^ Еха, поне се надявам от филма да ми станат по-ясни някои неща ^^
2ри епизод не беше зле също, макар и да се позагуби малко динамиката, да се надяваме трети да компенсира ^^
Бтв, тая животинка е толкова сладка, чеееее ми се иска да си я нагушкам (ма понеже нямам такава, котката ще трябва да ме трае ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Ех, яд ме е че Солджър-а ще си замине скоро ... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) тъкмо почна да ме радва. А този чернокосият дали няма да е някой от 'лошите' момчета ?!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 26, 2007 9:24 pm |
faye |
|
|
И азтака си помислих за динамиката но... 3 ти компенсирва
Колкото до черникоското теорията ми е че ще бъде водач на нормалните хора не му тата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (Според това което е в ОП то нали там се появява със съучениците на Жоми)
Edit: Току що видях 3ти ще се появи до 1-2 по тракерите
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2007 8:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не съм гледал оригинала от 1980та година, но определено за мен това е най-доброто заглавие за тази пролет ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2007 2:04 pm |
faye |
|
|
Е вече си мислехче няма да имам друг избор освен да искарам няколко двойни поста 10х spiralkinda ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) спаси ме от модераторите х)
Ми и аз изгледах филма за което малко в повечко съжалявам ама нали винаги си гледам споилерите не е от такоз значение... Определено сериите вървят в добра посока. А иначе за най-доброто заглавие на тази пролет още не съм сигурна - но ще заеме или 1вото или второто място
спойлер написа: Филма найстина е прекалено натъпкан с факти и събития. Не ти се дава време да се осъзнаеш какво става и нещо ново се появява. Пример като изтърсиха че Keith е син на Phisis. Дойде като гръм от сно небе. Е обяснимо е при положение че е бил направен с цел да се накара публиката да прочете мангата, но на мен само ми наблъска в главата неща които е било по добре да не знам.
Колкото до сериите до момента няма за какво да се хвана да се оплача (освен че както винаги трябва да се чакат по седмица следващите епизоди ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ) В форума на анимесуки обсъждаха че Жоми бил досаден с тва "Аз не съм Мю", но на мен това не само че не ме подразни а и ми беше кат че ли по-интересно. Какво трябваше да бъде Мютата го въвличт във война с хората и той да каже "Ами.. Малко ми е е кофти ама добре!"?!
А за 4ти еп очаквах да се видят сцените от ОП но имаше бонус на тяхно място -Спомените на Синия войник ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Предполагам следващия еп ще дадът нещо по въпроса
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2007 2:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43_1233954709.jpg) |
MastaG |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
и мене ме грабна това аниме, анимацията е супер раздвижена и ефектна, арта е приятен. Абе яко си е
+ тва Качеството на релийсите на сайзен и АЕ е номер 1
_________________ Jagara Bagara
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 01, 2007 2:27 pm |
faye |
|
|
MastaG написа: и мене ме грабна това аниме, анимацията е супер раздвижена и ефектна, арта е приятен. Абе яко си е ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) + тва Качеството на релийсите на сайзен и АЕ е номер 1
Напълно съгласна! Работят бързо и качествено ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И между другото честити срещи по чуждите форуми "Got under my skin" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Сори не се сдържах х)
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 07, 2007 7:06 pm |
faye |
|
|
MastaG написа: новият епизод беше доста добър ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Поне се потвърди мисленето ми че Солджър все още не се е споминал ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Надявах се хлапето да се присъедини ама от самото начало си беше обречена кауза ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Вече следващия епизод май почва по по същество да го дават и вероятно ще да е първия скоквъв времето на анимето
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 08, 2007 9:31 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Kagome написа: ... едва ли ще се борят само срещу социалния ред и промиването на мозъци ... то и това не е малко като се замисля
В един от епизодите, двамата дядковци - нормалните хора дето наблюдаваха the adulthood exams си говореха нещо от сорта "Е, нали поне не ги интересува какво става извън планетата", или нещо от сорта..... така че вероятно ще има и още нещо освен това.....
faye мерси, че пусна тема...... ако не беше надари въобще щях да се освестя, че има такова аниме...... с риска да повтарям клишета: Анимето ме грабна! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Наистина е изпипано отвсякъде, музиката направо ме убива....100% ще е следващият ми любим ОСТ щом излезе, заедно с това от Ромео и Жулиета..... Плюс, че историята е ужасно интересна, а и аз както обичам теми за психични способности и така-нататък, тотално съм клъвнала въдицата.....
Абе, някакси ще бъде гадно Солджъра да умира..... вижда ми се малко прекалено уверен, че е прав във всичко, но пък не виждам как Джоми ще се оправя без него.... въпреки че май една част от Мю го приемат като следващ Солджър...... Единственото, което ме издразни досега беше последния епизод с хлапето..... Хубаво де, това е първото хлапе, което е намерил откакто стана Мю, напомня му за самия него (предположение), ама след като знае колко трудно му беше на него да приеме всичко, което му казаха, и като се замисли малко, че детето е малко по-малко от него, не можеше ли да подходи по по-различен начин....... А, той направо го изръси и се опита насила да го отведе.....
А всъщност, колко време е минало откакто се върнаха със Солджър.... мен ми се стори, че има поне към месец..... Джоми вече беше свикнал, тренираше, успя да спре сателитната атака поне три пъти..... останах с такова впечатление..... а то, май се е видяло, че онези от следващия епизод вероятно ще са хората дето ще почнат да се съмняват в системата, ще открият разни неща, и сигурно Мю-тата ще воюват с тях..... още от сега искам да видя срещата на Джоми с тях...
А, да и бащата на хлапето от 05 епизод ми изглеждаше доста странен.
Изтърсва някакви неща от сорта на "Терра" и май не му пукаше чак толкова дали ще хване кораба на Мю или не....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 09, 2007 11:31 am |
Aerith |
|
|
Ем, Солджъра щем, не щем, все ще си замине ...не виждам как ще остане просто ...освен, ако чрез тия "слушалки" или каквото са там, не измисли нещо/начин да 'комюникира' с Джоми ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Обаче аз с много голямо нетърпение чакам следващия епизод ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . Keith е soooo cool, а и само като му чух гласчето и се разтопих (фен съм на Takehito Koyasu още от времето на Weiss Kreuz, пък и след Гъндам, май не съм го чувала, така че крайно време бе да се покаже и той -- и отново с хубава роля ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Бтв, аз още не съм изгледала филма, просто ме е страх, че прекалено много неща няма да мога да понеса ...май ще си го оставя за след края на анимето ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|