Дата и час: Пет Сеп 29, 2023 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Kakushigoto (пролет 2020)
МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2020 1:18 pm 
Аватар

Kakushigoto

Изображение

Заглавие: かくしごと
Жанр: Комедия
Тип: TV
Епизоди: 12
Продукция: Ajia-dou
Година: 2020, започна 02.04.2020

AniDb

Анимето е базирано по мангата на Kumeta Kouji (Sayonara Zetsubou-sensei, Katte ni Kaizou, Uchouten Kazoku)

История: Гато Какуши е сравнително популярен мангака, чийто стил счита за напълно неподходящ за своята малка дъщеря Химе. От раждането й се заклева малкото му момиченце никога да не разбере, че баща й рисува еро картинки, за да изкарва прехраната за семейството си. От това, разбира се, произтичат много забавни ситуации, докато Химе малко по малко расте и опознава света.

Трейлър / PV

Оpening & Ending вече ги има цели
opening Chiisana Hibi / Flumpool
ending Kimi wa Tennenshoku / Ootaki Eiichi

За съжаление Shaft не са част от продукцията и стилът им малко ми липсва, но от друга страна това заглавие изглежда да е най-достъпното от всичко до момента на Kumeta Kouji. Няма толкова референции и игра на думи и историята му е разбираема и проследима xD

PS Само вметвам, че това аниме е листнато като пролетно, на за мен си е чисто лятно заглавие, което е точно нещото, което искам от такъв тип заглавия - забавно, всекидневно, леко с feels и симпатично <3 Вече съм на трети епизод ... :rose: Много ме радва

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]