|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Inuyashiki (есен 2017) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 10, 2017 6:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
![Изображение](https://i.imgur.com/kl48AkH.jpg) Заглавие: いぬやしき / Inuyashiki / Инуяшики Жанр: Екшън, драма, Sci-Fi Тип: TV Епизоди: 11 Продукция: MAPPA Година: Октомври 2017 Официален сайт: http://www.inuyashiki-project.com/AniDB / MALРезюме: Инуяшики Ичиро няма особен късмет. Едва на 58, а неговият лекар по гериатрия често го отписва като жалък възрастен човек, а семейството му постоянно го пренебрегва и неуважава, въпреки всичко, което е направил за тях. За капак на всичко лекарят му разкрива, че има рак и не му остава много време на този свят. Но когато изглежда, че по-зле няма накъде, заслепяваща светлина в нощното небе поразява земята точно където Ичиро се намира. По-късно се буди и открива, че е невредим, но скоро Ичиро започва да забелязва, че има нещо... странно у него. Ала накрая се оказва, че тези странни, нови промени са точно това, от което Ичиро се нуждае, за да подеме живота си в нова посока и по всичко личи, че няма какво да го спре от това да бъде герой, достоен за уважението, което никога преди не е имал... освен ако, разбира се, не съществува друг човек със същите промени...
Последна промяна KoP3Le7o на Вто Окт 17, 2017 11:11 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Inuyashiki (есен 2017) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 10, 2017 10:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Аз бях част от този спор, но ми писна, а и те взеха да се надцакваха с картинки, което ми е скучно. Писането сам в темите не е толкова безсмислено - превърнал съм няколко тотално западащи форума почти в мой личен блог и без да е голяма изненада получават повече посещения отколкото страницата на бившия ми блог. Заблудени типове колкото искаш, но никой няма да се нахендри нарочно, в нещо което носи името ми.
Просто натраквам едни текстове в един от тези форуми и ги копирам на няколко места. Ако не друго така си осигурявам бекапи. Не че ми дреме толкова за писанията ми, но съм го превърнал в ритуал, а и е начин да изясня собствените си впечатления за въпросните анимета.
Последна промяна velush на Сря Окт 11, 2017 12:38 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Inuyashiki (есен 2017) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 11, 2017 12:27 am |
KoP3Le7o |
|
|
Всеки сам избира къде да си води дневниците. Ето тука има инфо за първите два епизода, ако ти се четат спойлерчета. Стана ми интересно за втория персонаж.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Inuyashiki (есен 2017) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 15, 2017 2:21 am |
KoP3Le7o |
|
|
Завършекът е доста оплют и сега развиват теории от интрото, че можело да го променят с някакъв друг. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но инак депресантски епизод, като се замисля. Наистина те депресира. Човека болен от рак и лекаря му го изцепва ей така, на семейството му не му пука, че им е осигурил поне някакво жилище, а те очакват имение. СМЪРТ, СГАН МРЪСНА!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|