Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Saijaku Muhai no Bahamut (зима 2016)
МнениеПубликувано на: Нед Яну 17, 2016 11:11 pm 
Аватар

Изображение
Type: TV
Episodes: 12
Aired: Jan 11, 2016 to Mar 28, 2016
Producers: Orange
Studios: Lerche
Source: Light novel
Genres: Action, Ecchi, Fantasy, Harem, Romance, School, Supernatural
Rating: PG-13 - Teens 13 or older

Линк: AniDB

Synopsis
Lux, a former prince of an empire named Arcadia that was overthrown via a rebellion five years earlier, accidentally trespasses in a female dormitory's bathing area, sees the kingdom's new princess Lisesharte naked, incurring her wrath. Lisesharte then challenges Lux to a Drag-Ride duel. Drag-Rides are ancient armored mechanical weapons that have been excavated from ruins all around the world. Lux used to be called the strongest Drag-Knight, but now he's known as the "undefeated weakest" Drag-Knight because he will absolutely not attack in battle. After his duel with Lisesharte, Lux ends up attending the female-only academy that trains royals to be Drag-Knights.

Аниме индустрията за пореден път доказва, че бъка от идеи и оригиналност :eyes: . Не, това изобщо не е Infinite Stratos 2.0, двете нямат нищо общо. Не е като главния герой да отива в женска академия и да е предизвикан от русокоса принцеса още в първия епизод. Дизайна на меховете си е напълно оригинален и изобщо не е плагиатствано от друго подобно аниме с почти идентичен сетинг :whistle: . Сарказма на страна, това е generic as fuck. Единственото нещо, което някак ми хареса тук е, че за един епизод ми беше по-интересно отколкото Infinite Stratos за два сезона. Което не променя факта, че е trash-tier. Въпреки това, най-вероятно ще го изгледам цялото. Все пак аниме листа ми трябва да бъде възможно най-шитав, иначе се чувствам неудовлетворен. Да живеят посредствените боклукчийски анимета :drunk: .

Профил  

Заглавие: Re: Saijaku Muhai no Bahamut (зима 2016)
МнениеПубликувано на: Пон Яну 18, 2016 9:44 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Ще го погледна. =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 1:36 am 
Аватар

Нищо съществено този епизод, освен че малката пикла всъщност се оказа кралицата на кралството (майко мила) и главния келеш реши да използва бахамута, помитайки всичко по пътя си.
The highlights of this episode:
Glorious OP Mech

Май вече си имам фаворитка

Само заради тая сцена си заслужаваше гледането

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 08, 2017 7:09 pm 
Аватар

Страшно приятно харемско аниме. Не ме натовари с харема си. Главната героиня не се появяваше се постоянно като при останалите харемски истории. На фи са и прекалено големи гърдите бтв. ..Прекалено големи! Чак сега осъзнах защо оставят отворен край на историите при всяко аниме, не само защото се очаква да се спонсорира за следващ сезон, но и за това, че винаги ще имаш бъдеще със и без щастлив край.

За протокола ми хареса най - много Krulcifer Einfolk. Оная агресивна целувка леле, иска нещо и си го постига.

Искам и втори сезон, ама....

Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]