Заглавие: Flying Witch Жанр: Фентъзи, шонен Тип: TV Епизоди: ? Продукция: J.C.Staff Година: Април 2016 Официален сайт: http://www.flyingwitch.jp/ AniDB / MAL
Резюме: The comical story follows the 15-year-old witch Kowata Makoto and the other boys and girls in her daily life. With her black cat Chito, the somewhat aimless girl moved from Yokohama to live with her second cousin at Aomori in verdant northern Japan.
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Заглавие:
Публикувано на: Пон Апр 18, 2016 3:11 pm
dadaadda
The No-Goodnick
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
Ах, какво удоволствие. Да си казваш "А, кога свърши?"/"Само това ли беше?" в края на епизод Мда, ако продължават така, с удоволствие ще си го изгледам.
На мен ми харесва. Не е от заглавията, които няма да забравя, но е много отпускащо и ненатоварващо. Всеки(дотук само два де) епизод пробужда откъслечни спомени или по скоро усещания, останали назад във времето. Усещания, носещи спомена за щастие.
Публикувано на: Вто Апр 19, 2016 12:36 pm
Ichigo_Yune
Регистриран на: Чет Мар 31, 2016 12:02 pm Мнения: 8 Местоположение: Middle of Nowhere
Много успокояващо и забавно аниме!!!Мислех,че няма да е кой знае колко интересно,но надмина очакванията ми.Сцената с мандрагората в първия епизод много ме развесели Вторият епизод също радваше.Определено ще се гледа!Нямам търпение за 3-ти епизод.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 56 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения